Reklama

Reklama

A teraz môžem všetko

  • Česko Všechno, co chceš (viac)
Trailer 1

Neil Clarke (Simon Pegg) je úplne priemerný človek, ktorý sa snaží získať náklonnosť svojej krásnej susedky Catherine (Kate Beckinsale). Ako test na zistenie, či stojí za to zachrániť planétu Zem, mu mocní mimozemšťania z vesmíru poskytli možnosť robiť všetko, čo chce. Keď sa Neil snaží vysporiadať so svojimi novoobjavenými schopnosťami, musí sa spoľahnúť na to, že mu pri tom bude pomáhať jeho verný psí spoločník Dennis. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (194)

Fr 

všetky recenzie používateľa

„MOCÍ MNĚ SVĚŘENOU INTERGALATICKOU RADOU NADŘAZENÝCH BYTOSTÍ TÍMTO VYDÁVÁM ROZKAZ KE ZNIČENÍ PLANETY ZEMĚ.“ /// Tož sonda ((říkejme ji třeba Voyager), nesoucí poselství jiným světům, dorazila k cíli… Klub nadřazenejch (mimozemskejch) bytostí a jeho test, ke kterýmu si vybrali S.Pegga, zavání trhlou šíleností, narvanou anglickým humorem. Dlouho je to hříčka, jako že co by bylo, kdyby se mně splnilo každý přání (prostě mávneš rukou a … (hergot, ať je bílej!)). Přesně tak, takže často sou to debiloviny, který ani nejsou moc vtipný. Připomíná to narychlo spíchnutou jednohubku, takový „dovnitř-ven“ a hned zapomeň. Což je škoda, páč Kate by stála za zapamatování! Aspoň, že si tady MonthyPythoni pěkně pokecali… (a taky Robin Williams). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chtěl bych absolutní moc (nebo prsten Arabely). 2.) Zjistím, proč se (možná!) Robin Williams zabil. 3.) Thx za titule „blacklanner“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

V zásade nič prevratné. To už je asi údel všetkých dobrých nápadov. Zostanú značne nevyužité. Neviem či je to kvôli cenzúre, alebo snahe udržať sa v rovine rodinnej zábavy, kde je nutné morálne posolstvo na konci. Každopádne nápad si zaslúžil šialenejšie a možno aj temnejšie spracovanie. A keď už to nie tak aspoň absurdný britský humor. Absolutely Anything ale toto nemá. Síce nie je natočený tak zle aby vyslovene prekážal, ale chýba mu čaro. Keby to bola tradičná žánrovka tak som ochotný pristúpiť na pravidlá hry, ale takto nemôžem. Pegg je výborný rovnako aj Beckinsale ale nielenže sa o nich ako o postavách nedozvieme nič dôležité, ani tá chémia medzi nimi nefunguje tak ako by mala. Tým pádom stavia film na sympatiách a tie neutiahnú celú na hlavu postavenú zápletku. Škoda ďalšieho zárezu do rakvy Robina Williamsa, ktorý postráda jeho skutočných kvalít. Jediná dobrá postava je Eric Idle. Na ňom som sa naozaj zasmial. Inak výsledná myšlienka že psi sú super potešila, ale úprimne kto to nevedel? Priemer, ktorý nemá v sebe nič Pythonovské a to je obrovská škoda. ()

Reklama

JJ.Gibson 

všetky recenzie používateľa

Takový novodobý Božský Bruce na speedu :) Skvělé nápady a parádní situace, do kterých se Simon Pegg dostává díky své úžasné moci. Nejlepší scéna: Dennis - instalatér - Kate - Simon, mám tě rád - máš mě rád?? :D Zhruba do poloviny filmu je to opravdu jízda a neuvěřitelně to baví, pak malinko dochází dech, ale i přesto je to skvělá komedie a rozhodně doporučuji! ()

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Dobré ale čosi tomu chýbalo. Experimentovanie so schopnosťami bolo super. Aj pes bol super. Kate je stále sexi. Ale dokopy to bolo nejaké krátke a kadencia vtipov mohla byť väčšia. A niektoré scény my prišli odfláknuté. Nenudil som sa nejaká pecka sa nekoná. Dávam 3 a pol*. O dva dobré vtipy viac a išiel by som na štyri. ()

herr_carter 

všetky recenzie používateľa

První polovina místy až slabá, věrná kopírka Božského Bruce, co nemá už žádných dalších trumfů v kapse. Druhá polovina ale nabere na tempu a závěr s mluvícím psem a mimozemským odpočítáváním je vyloženě k popukání. Pegg nám zase názorně předvedl, že je komikem na svém místě a mělo by se s ním do budoucna počítat..............moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (10)

Súvisiace novinky

Zemřel Terry Jones

Zemřel Terry Jones

23.01.2020

V nedožitých 78 letech nás v úterý opustil velšský herec, scenárista, režisér a v neposlední řadě spisovatel, Terry Jones. Člen světoznámé britské komediální skupiny Monty Python vystudoval… (viac)

Monty Python: Nečekaný návrat!

Monty Python: Nečekaný návrat!

28.01.2012

A teď pro vás máme něco úplně jiného. Nemusíte mít jejich humor rádi. Ale to je asi tak všechno, co můžete proti kultovnímu statusu snad nejúspěšnější komediální grupy všech dob dělat. A pokud je… (viac)

Reklama

Reklama