Reklama

Reklama

Podvodník

(festivalový názov)
  • Veľká Británia The Imposter
Trailer

Dokument se soustředí na mladého Francouze, který přesvědčí truchlící rodinu z Texasu, že je jejich šestnáctiletý syn, který zmizel před 3 lety. (cezero)

Diskusia

Avathar

Avathar (hodnotenie, recenzie)

tron

SPOILERY: Nenašli nič, ako je jasné aj z posledného záberu, kedy len naprázdno kopú a objaví sa, že Nicholas je stále missing. Nie som expert na to, čo FBI môže/nemôže, ale myslím, že nemali dostatok dôkazov na to, aby to tam proste celé rozkopali (asi tam nemôžu nabehnúť len preto, že im to niekto povedal, ešte k tomu patologický klamár a podvodník). Detektív mohol, keďže s majiteľom sa tak dohodli. FBI to vyšetrovalo a myslím, že v závere bolo napísané (ale nie som si istý), že vyšetrovanie bolo zastavené pre nedostatok dôkazov. To, že by Nicholas mohol byť zakopaný na záhrade bola domnienka súkromného detektíva, FBI len konštatovalo, že je existuje určité podozrenie, že rodina možno vie, kde sa Nicholas nachádza/nachádza/čo sa s ním stalo (ale žiadne konkrétne detaily). 

na príspevok reagoval tron

tron

tron (hodnotenie, recenzie)

SPOILERY Ja tomu nechápem. Bolo to mrazivé a dávam tomu 80%. Ale! Ku koncu to alebo bolo tak blbo natočené alebo sú v USA blbci? Ak existovalo podozrenie, že Nicholasa zavraždila vlastná rodina a pochovala v záhrade vzadu za domom, ako je možné, že tam okamžite nenabehlo sto agentov FBI so psami a bagrami a celé to tam nerozkopali? Predsa nie je možné, aby takú vážnu situáciu riešil starý súkromný detektív s novým majiteľov domu, ktorí VLASTNORUČNE rozkopú kúsok záhradky. Čo vlastne našli? Tipujem, že nič, keďže Nicholas je stále vedený ako nezvestná osoba. Potom by ale asi bolo fajn vyjadriť sa k tomu, ako pes údajne "podozrivo" čuchal pri kríku a k tomu, kam sa vytratila záhadná plachta, ktorú nový majiteľom domu v záhrade našiel zakopanú. Alebo telo vari naozaj bolo zakopané v záhrade, ale vrahovia ho po nejakom čase vykopala a premiestnila? Toto sú kľúčové veci, prečo sa k nim film nevyjadril?

na príspevok reagoval Avathar

Uživateľ Nin zmazal svoj príspevok.

Reklama

Reklama