Reklama

Reklama

Nie je to len tanec

(amatérsky film)
všetky plagáty
Trailer
Slovensko, 2010, 60 min

Réžia:

Matej Škoda

Kamera:

Patrik Grečmal

Obsahy(1)

Príbeh poukazuje na spor dvoch tanečních skupín a zároveň na život mladého tanečníka, Biosa. Bios je obyčajný, slušný, na pohľad ničím výnimočný človek. Trénuje sám. Ako svoju inšpiráciu si zobral už známeho tanečníka Prototypa, ktorý je však skutočne dobrý a nenechá sa len tak ľahko poraziť. Na to, aby nad ním zvíťazil, bude Bios potrebovať viac než len tvrdý tréning. Postupom času nachádza ďaľších tanečníkov a utvárajú skupinu. Táto skupina /Associallz/ je zložená s ľudí, ktorý nepijú, nefajčia a deň čo deň na sebe tvrdo makajú. Prototyp je sebavedomý a nadmerne hrdý, povahovo frajer. Je bohatý a povyhrával veĺmi veľa súťaží. Do sveta výhier vťahuje i svoju skupinu. Ako tento spor skončí a ako nakoniec dopadne Bios? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (2)

Radko 

všetky recenzie používateľa

Tak počkaj starec, toto neni len tanec, toto je o túžbe mladých ľudí, čo chcú tanečné kluby a na hlavách sa v nich točiť by baby ich telá mohli zočiť. Tiež o súboji ega a hrdinu sa kámo dozvieme cez túto hodinu, do toho rôzne pecky hip hopu, nech mladi nedrogujú, neslopú, radšej nech telá v tanci zvíjajú, nech na voľné handry prachy míňajú. O nedostatkoch filmových vraj tvorcovia dobre vedia, tagže výhrady im nič nepovedia, pre seba si mám nechať kritiku a preto sa obmedzím na túto lyriku, moje tvorcom ocenenie skrýva hviezdičkové hodnotenie. ()

nessbeal 

všetky recenzie používateľa

TRAILER: http://www.youtube.com/watch?v=a1eS0Cfmd7I *** Ak ma niekto zaujem o download link tak mi napiste spravu do posty *** Film som videl, hudba vyborna, tanecne sceny su fajn, ale je moc citit, ze film je amatersky. Kazdopadne kazdy slovensky pocin je plus, a urcite si to pozrem este par krat. Najmä scena v klube za zvuku Delikovho Bum Bum nema chybu! ()

Reklama

Galéria (3)

Reklama

Reklama