Reklama

Reklama

Na plný plyn

  • Česko Extrémní rychlost (viac)
Trailer 3

Obsahy(1)

Film rozpráva príbeh dvoch bratov (Scott Eastwood a Freddie Thorp), ktorí na objednávku kradnú najdrahšie luxusné autá. Kvôli novej objednávke - miliónovému Bugatti z roku 1937 - musia vycestovať až do Francúzska. Ich plán však nevyjde a oni sa dostanú do rúk majiteľa auta, miestneho zločineckého bossa. Aby si zachránili život, musia pre neho ukradnúť najobľúbenejšie auto jeho úhlavného nepriateľa - Ferrari 250 GTO z roku 1962. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (7)

Trailer 3

Recenzie (102)

Yoshimitsu 

všetky recenzie používateľa

Když máte lásku ke krásným luxusním automobilům navíc když se, zde vyskytují staré legendy jako je: (Shelby Cobra 1964, Mustang 67, BMW 327) a podobné vzácné kousky, tak si to prostě chcete pustit a podívat se na ně. Samozřejmě je to vykrádačka 60 sekund a z části Fast and Furious, dějová linka bez duše milión předvídatelných zvratů a ta jejich vyvedená partička, uff. Už jsem rád, že trajekt je naložený a grázl okradený. Dávám 35% ()

Havaj8 

všetky recenzie používateľa

Hodně slabej odvar na novější díly Fast and Furious, co se týče akce a všemožnýho přechytračení. Čím víc někoho převezli, tím víc to nedávalo smysl, scénáristi si tam vkládali jenom to, co se jim hodilo. Dojem mohly udělat jenom ty pěkný tvářičky v hlavních mužských a ženských rolích. Je to béčko, kterýmu se dá obětovat těch 90 minut, ale ničím to neohromí, nepřekvapí, dokonce ani moc nezaujme. Blahem můžou chrochtat jen milovníci těch starejch bouráků. ()

Reklama

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Taký malý brat Fast a Need, ktorý je vo všetkom horší a to o veľa. Herecké obsadenie nič moc až na krásnu Annu. Natočené je to celkom pekne, hlavne lokácie potešia ale inak je to príbehovo hrozne plytké a povrchné. Postavy sú vám ukradnuté a ani tá finálna akcia nie je bohvie čo. Za mňa veľmi zle spravená naháňačka, kde sa skoro nič nedeje. U mňa čistý priemer. ()

Lateef 

všetky recenzie používateľa

Fejk. Náhražka. Béčko. Sekundant. Sterilita... a další slova významově ne nepodobná těmto se mi vynořují v mysli těsně po skončení této jaloviny. Jednoduše je to krabicák, neříkám, že série Rychle a zběsile je nějaký Bolgheri za 4K, ale má to asi všechno, co od akčního filmu o rychlejch autech čekám. Tohle hnije zaživa. Za pozornost stojí vlastně jenom ta sestavička... kár... jasně, že né herců, protože ti nehrají, ti jen přišmrdávají holému scénáři a pronáší odpudivě prázdné a klišovité věty. Mám to odškrtnutý a už se k tomu nikdy nemusím vracet, slabé dvě hvězdičky, z nichž jedna pomalu vyhasíná... ()

m.a.t.o. 

všetky recenzie používateľa

Páči sa mi, keď sa vo filme primárne zameranom na autá nemusím pozerať na po*ebané Mustangy, resp. iné americké šroty, ale na naozaj vzácne kusy (hoc väčšina z nich boli repliky, ale to neva), takže minimálne za túto snahu dávam palec hore. Celkovo to vizuálne vyzeralo veľmi lahodne, akcia vydarená, ale... scenáristi skrátka pri písaní nemali svoj deň a navyše sa snažili svoju neschopnosť kamuflovať rôznymi zvratmi, až to nakoniec úplne pochovali. Herci akože strašná slabota - mladý Eastwood, keby sa nevolal Eastwood, tak si v žiadnom filme v živote nezahrá, ale nie je to len o ňom. Zo všetkých zúčastnených som mal pocit, že to majú ťažko na háku, jedine Ana de Armas so svojou peknou tváričkou to ako-tak zachraňovala. 40 % ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (7)

Reklama

Reklama