Reklama

Reklama

VOD (1)

Šampióni sa rodia všade. Veľký talent a silná vôľa dokážu zdolať nepriazeň osudu aj všetky zdanlivo neprekonateľné prekážky. Učiteľ a futbalový tréner Jim White príde o svoju prácu a musí sa s celou svojou rodinou presťahovať do nového pôsobiska, malého mestečka McFarland v Kalifornii, jedného z najchudobnejších miest USA, kde žijú len prisťahovalci z Južnej Ameriky, ktorí tvrdo pracujú na svojich farmách a denne zápasia o živobytie aj vlastné prežitie. Jeho noví žiaci pochádzajú z najchudobnejších hispánskych rodín a nemajú žiadnu budúcnosť. Učiteľ telesnej výchovy však čoskoro odhalí športový potenciál siedmich hispánskych tínedžerov, ich neuveriteľnú fyzickú výdrž, vytrvalosť, výnimočné bežecké schopnosti a vlohy pre cezpoľný beh. Aj napriek silnému odporu a materiálnemu nedostatku, bez potrebného vybavenia, zázemia či bežeckej obuvi sa mu podarí postaviť školský bežecký tím, ktorý po niekoľkých neúspechoch a sklamaniach začína oslavovať prvé výrazné úspechy. Z chudobných hispánskych outsiderov zo zapadákova sa postupne rodia šampióni. Školský bežecký tím McFarland je napokon schopný konkurencie v celoštátnom meradle a stane sa šampiónom Kalifornie v roku 1980. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Uživateľ roning85 zmazal svoj príspevok.

Uživateľ roning85 zmazal svoj príspevok.

Uživateľ roning85 zmazal svoj príspevok.

Rover

Rover (hodnotenie, recenzie)

react

Na csfd se otevírá hodnocení až po premiéře v ČR nebo SR (kino premiéra, festival, televize nebo dvd). Takže si asi budeš muset nějaký čas počkat. Zatím to vypadá, že u nás se premiéra neplánuje v žádné podobě...

react

react (hodnotenie, recenzie)

Nevíte, proč se tento film nedá hodnotit? Už týden je v kinech.

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Trailer ma neskutocne naivnu atmosferu, ale je to presne ten typ atmosfery, ktory mam rad. A k tomu znova charizmaticky Costner. Vyzera to dobre a fakt sa tesim.

Reklama

Reklama