Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po tragických prožitcích v minulosti se nejlepší kamarádky Jenna a Renee vypraví do chatky u jezera, aby se pobavily a odpočinuly si. Spolu s nimi jedou Michael a Ian. Slibně vypadající víkend se však změní v noční můru, neboť jsou uzamčeni v horké sauně. (LIVINGDEAD)

Recenzie (35)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Priemerný, zručne natočený thriller so sympatickou hereckou zostavou. Mám rád survival filmy, ale musia mať dobre vybudovanú atmosféru (ako napr. vo Frozen, 2010) a to tu nevyšlo celkom podľa mojich predstáv, chýbala tomu väčšia dramatická iskra a napätie. Tiež na psychológii postáv sa mohlo zapracovať, pretože toto sú presne tie prípady, ktoré sú na to ako stvorené (na prvý pohľad bezvýchodisková situácia zaváňajúca smrťou, v tomto prípade uškvarením). Vlastne sa to aj očakáva, pokiaľ má mať film hlbší význam. Koniec síce niečo podobné ponúka, ale iba light verziu. Na druhú stranu snímok aspoň nenudil, stále bolo na čo pozerať, aj keď občas vytáčali niekedy až príliš okaté "náhodičky". 60/100 ()

Kudly4 

všetky recenzie používateľa

(18.12. 2012) No podle toho, co se dalo od toho očekávat, to dopadlo asi tak, jak nejlíp mohlo. Celkem to ani nenudí, konec podle očekávání. Taková upocená, průměrná jednohubka. 50% (Edit 28.12. 2020 - Viděno opět po 8 letech, zda přidat do svého profilu, ve výsledku se ale o Horor moc nejedná, takže ne, Full HD) ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Mne to pripadalo ako jedna nekonečne dlhá epizóda z nejakého teenagerského seriálu, kde troch hlavných predstaviteľov (model, modelka, hysterka) zavreli do sauny a nechali tak. Nie sú si istí, či sa tam zavreli sami, alebo im chcel zavariť niekto iný a objasní sa to samozrejme až na konci. Dovtedy to však je dosť zdĺhavé, nudné, jednotvárne a otravné, s niekoľkými dementnými náhodičkami. 2 hviezdy dám, ale znovu by som to nepozeral ani keby ma mali zamknúť do sauny. ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Nic extra. Film je pro mě podprůměrný a to ze dvou důvodů. Postavy které tu hrajou jsou neuvěřitelně otravné do jedné. Chovaj se stupidně a neuvěřitelně mě iritovaly ty dvě pipky, věřím že měly schizofrenii protože jednu minutu se nesnášely a druhou se objímaly. Chlapy byly nesympatický hovada i když jeden z nich se aspoň snažil být rozumný. Mě už samotná idea přijde lehce úsměvná a ne zrovna filmu hodná. V sauně jsou postavy zamklý někde kolem 40 minuty a před tím je jenom nuda o čem? No přece o křičená. Ne že by se po uzamknutí v sauně(díky žebříku) zlepšilo. Abych ale jenom nehanil, některé scény jsou dostatečně napínavé, a film je i zručně natočen. Ale i tak film u mě nedosáhne ani průměru. Spíše těch 35-40%. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Pekne nakrútený thriller (hororom by som to veľmi nenazýval) so sympatickými hercami. Trojica kamarátov sa snaží dostať z jednej sauny, to je vlastne asi tak všetko. V druhej polovici to podľa očakávania poriadne naberie na obrátkach a začne sa celkom drsné psycho. Podobný film tu už síce bol (The Steam Experiment), tento je však omnoho lepší - je to drsnejšie, napínavejšie, technicky omnoho lepšie zvládnuté a aj herci hrajú presvedčivejšie, takže to pôsobí dostatočne reálnym dojmom. Dostal som vlastne presne to, čo som podľa traileru očakával (ani o štipku navyše), takže u mňa celkom spokojnosť. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo ve městě Tbilisi. (Terva)
  • Scout Taylor-Compton a Tyler Mane se již setkali na plátně filmů Halloween (2007) a Halloween 2 (2009), kde ztvárnili role sourozenců Laurie Strode a Michaela Myerse. (korbitch22)

Reklama

Reklama