Reklama

Reklama

Epizódy(13)

Obsahy(1)

Madoka je športovo založené dievča, ktoré pri každej príležitosti pomáha ostatným. Zároveň je však jednou z mála vyvolených, ktorí dokážu nadviazať telepatické spojenie s najmodernejším bojovým robotom Vox Aura. Kvôli tomu sa bez varovania ocitá uprostred vojny medzi mimozemskými národmi. Dejiskom bitiek sa stáva jej rodné mesto. Madoka opäť neváha a ponáhľa sa mu na pomoc. (Palisander)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

Gogo333 

všetky recenzie používateľa

Holčička ochraňuje Zemi v robotovi. Čekal jsem teda víc akce, ale většinu času se tam nic neděje a je to strašně nudný. Pokračování si nechám ujít. 40% ()

Subjektiv

všetky recenzie používateľa

Chudák pan Lagrange, kdyby byl býval věděl, že jeho jméno ponese toto anime, jistě by pověsil matematiku i astronomii na hřebík dřív, než by si v nich vydobil slávu. Sotva jsem dopsal komentář o jednom anime, v němž velmi vzácní a speciální teenageři v přiléhavých kombinézách s mechy chrání Zemi před šmejdem (taky vypadá jako lidi) z kosmu, a už musím psát o anime, v němž velmi vzácní a speciální teenageři v přiléhavých kombinézách s mechy chrání Zemi před šmejdem (taky vypadá jako lidi) z kosmu. Zakleno jazykem Červeného trpaslíka: "Do kosmu!" +++++ Tentokrát však bojují jen tři dívenky a nikdo nikam nic nezasouvá. Snad by se takové hutné téma do 12 dílů nevešlo. Rozdíly vnímám jako ryze kosmetické a přiznávám se, že oba seriály (tím druhým je Aquarion EVOL) mi začaly nebezpečně splývat. O obou mi to řeklo vše, co mám zapotřebí. Končím po 3 dílech. ()

Reklama

Palisander 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tento seriál som si vybral ako nenáročnú oddychovku, ale bolo to oddychové až príliš. Napriek malej dĺžke sa dej potáca od nikadiaľ nikam, dokonca sú tu aj vypchávkové časti(!)(brigáda v bare, školský festival), čo už považujem za úplné zúfalstvo. Zostava bojovníčok je skutočne podivná. Hlavná hrdinka Madoka je mi v podstate ukradnutá. Muginami neznášam (tú tam musel napchať nejaký fetišista s vážnym oidipovským komplexom, prípadne fanatický obdivovateľ Pamely Anderson). Jediná pre mňa naozaj sympatická postava je Lan (a to nielen kvôli unifome ;-)). A ešte by som možno pokecal s Madokinou sestrou. Zhrnuté: Anime pre fanúšikov mlátiacich sa vyfičaných lietajúcich robotov. Ale ani tí by nemali počúvať tie obývačkové kecy uprostred každej bitky. ()

Galéria (236)

Reklama

Reklama