Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pôvodná televízna inscenácia o učnici Irme, ktorá konfrontuje svoje ideálne predstavy s neraz odlišnou každodennou realitou. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (5)

hygienik 

všetky recenzie používateľa

Najviac ma iritovali strašne zle vybrané interiéry (suterén, kníhkupectvo), takú zlú prácu so svetlom si ani nepamätám. Mená ako učnica Irma a Stonožková... a tie papierom šuštiace dialógy! Šišková hrala fajn, ale Oľhová bola najpresvedčivejšia. ()

retroslovak 

všetky recenzie používateľa

Veľmi pekná televízna inscenácia. Veľmi dobrý dojem pre mňa urobila najmä Anka Šišková. Aj celkovo páčil sa mi celý príbeh, proste každé miesto v tejto inscenácii bolo pre mňa niečím zaujímavým. Vo filme sa objavil aj Jaroslav Filip, ktovie, či už v tom čase spolu niečo mali, ale myslím, že určite áno. Dokonca sa tam mihol aj Ujo Imro, ktorý neskôr účinkoval aj v zábavnom programe Telecvoking. Som šťastný, že sa mi film podarilo zohnať. Museli ho reprízovať niekedy od roku 2004-2012, možno aj neskôr. Ja mám verziu s logom, ktoré sa používalo v rokoch. 2004-2012. ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Tridsaťročná Šišková tu hraje gymnazistku a tak klame telom, že sa jej to dá stopercentne uveriť. Príbeh je ale značne neduživý, zápletka s kníhkupectvom a galaktickým „podvodom“ pri volejbale stačila len na slabšie tri hviezdy. Myslel som, že poetické momenty filmu ma budú vyrušovať, ale bolo to práve naopak. ()

Monicina 

všetky recenzie používateľa

Dávali to v tom roku, kedy to natočili a odvtedy som to nevidela. Taký klasický príbeh pre mládež. Šišková a Luknár tvorili peknú dvojicu a seklo im to a hrali to dobre, ale dej bol taký obyčajný. ()

Reklama

Reklama