Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(viac)

Videá (9)

Trailer

Recenzie (196)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Nie som ten typ chlapa, ktorý dokáže pred garážou celé hodiny leštiť svoje fáro a potom ešte o tom kecať v pube s kamarátmi. Svoje auto beriem čiste vecne a prakticky. Je to proste dopravný prostriedok, ktorý mi uľahčuje každodenný život. Preto ma relácia "Top Gear 2010" nijak zvlášť nezaujala. A navyše nemám rád suchý anglický humor. Takže ma britské trio podivných moderátorov (Jeremy Clarkson, James May, Richard Hammond) dokázalo skôr podráždiť ako pobaviť. *** ()

vander19 

všetky recenzie používateľa

Auto relácie moc nemusím a až kým neprišiel Top Gear tak som to považoval za príšernú nudu. Ale po prezretí jednej časti na prima cool som zmenil názor. Stiahol všetky série a teraz mam prezretých okolo 50 častí. Clarksonov humor je fakt dobrý a hlavne jeho doberanie Hammonda nemá chybu. Aj keď občas mi jeho humor príde suchý a až moc britský nie je to tak hrozné. Mayovy chudákovy zase zvyšný dvaja robia večne zle takže aj v tomto je kúsok srandy. Ich komenty a recenzie sú veľmi dobré. Nejde o žiadne technické hodnoty a podobne, proste povedia to tak, že aj hoc jaká baba, slečna, žena, ktorá nemá ukončené technické vzdelanie to pochopí. A samozrejme aj chlap...BOMBA 100% ()

Reklama

Maniik88 

všetky recenzie používateľa

Poprosím tých, ktorým sa nepáčia autá, anglický humor a podobne, aby sa neunúvali komentovať tento skvelý seriál o autách a dávali mu hodnotenie odpad a tak, mne sa napr. nepáči Harry Potter, no tak som ho nepozeral, prípadne jeden diel, ale nedám tomu odpad, za to, že k tomu nemám vôbec vzťah, pretože to má svoje kvality... ()

Nocturno culto 

všetky recenzie používateľa

Co k tomu víc dodat, těžko by se hledala víc rozdílná trojice moderátorů než ta která tam momentálně je ale zároveň je to dokonale vyvážené..Jezza to táhne, jeho politická nekorektnost, břitký humor a zásadové názory jsou v perfektním protikladu vůči Jamesově intelektu, rozvaze a pragmatičnosti a celé to tmelí rozevlátý Richard v kytkatých košilích a štěněčíma očima..Závidím jim, že se vozí po celém světě v těch nejlepších kárách ale nic naplat, aspoň máme na co koukat ..Doufám že se tenhle tým, po ukončení spolupráce s BBC, objeví někde jinde, s neméně skvělým konceptem motoristického pořadu jako byl tenhle Top Gear .. ()

Miany 

všetky recenzie používateľa

Bez Britů by to nebylo tak dobré. Pro toto tvrzení mám podklad! Podívejte se na americkou verzi ;-) Mimo jiné se na pořady o automobilech nějak nedívám, ale tohle... tohle je podívaná + auta a jiné dopravní a nedopravní prostředky. Trojce je vybírána snad tak, jako by byla už předurčena, protože k sobě nekompromisně padne. Díky za to, že se to dostalo i na naše kanály. Auta jsem začala možná milovat víc... ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (22)

  • Autá roka podľa Top Gearu:
    2002 - Land Rover/Range Rover
    2003 - Rolls-Royce Phantom
    2004 - Volkswagen Golf GTI
    2005 - Bugatti Veyron
    2006 - Lamborghini Gallardo Spyder
    2007 - Subaru Legacy Outback/Ford Mondeo
    2008 - Caterham Seven R500
    2009 - Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboni
    2010 - Citroën DS3
    2011 - Range Rover Evoque (m.a.t.o.)
  • Stiga, testovacieho jazdca Top Gearu, si "zahrali" traja pretekári. V rokoch 2002 – 2003 to bol Perry McCarthy, jeho identita však bola odhalená, a preto musel byť Stig odetý do čiernej kombinézy zabitý. V roku 2003 jeho miesto zaujal "biely" Stig v podaní Bena Collinsa, ktorému v roku 2010 vyšla autobiografia, kde odhalil Stigovu totožnosť. Kto stvárňuje Stiga v súčasnosti zatiaľ nie je známe. (m.a.t.o.)
  • Autá desaťročia podľa Top Gearu:
    1990-1999 - Ford Escort RS Cosworth
    2000-2009 - Bugatti Veyron (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama