Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vietnamský veterán a momentálne uznávaný sensei Tava Parker (Mike Stone) sa venuje svojej škole bojových umení na Havaji. Z pokojného kolobehu života ho vytrhne telefonát od dávneho priateľa Kovboja (John Quade) z ďalekej Sulanesie. Ten sa totiž stal svedkom únosu jeho priateľky Karen (Pamela Bryant). Tava neváha ani chvíľu a vydáva sa na záchrannú misiu... (beso74)

(viac)

Recenzie (2)

beso74 

všetky recenzie používateľa

Človek by neveril, koľko akčných filmov sa natočilo na Filipínach počas 80. rokov. S minimálnym rozpočtom, s niekoľkými hercami rotujúcimi v hlavných úlohách s primitívnym dejom točiacim sa obzvlášť o zrade alebo pomste a množstvom použitej pyrotechniky a poletujúcich tiel. A samozrejme, s obrovskými daňovými úľavami. Tigershark je typickým príkladom takéhoto produktu, príbeh vietnamského veterána a majstra bojových umení, ktorý sa musí vydať kdesi do Sulanesii, aby vyslobodil svoju priateľku - modelku z rúk padlých ochrancov zákona. Klišé sa kopí na klišé, logika dostáva jedno KO za druhým a Mike Stone si užíva svoju jedinú hlavnú úlohu. Aj napriek množstvu explózii, streľby a vcelku zaujímavých exteriérov to stojí za figu borovú... Ale ak máte chuť na aziátov neschopných trafiť stojací terč na 100 metrov paľbou z automatických zbraní, prehrávajúceho ruského veľvyslanca, ktorého dokázal ožrať nejaký ázijský šmelinár či nelegálny krvavý šport riadený slepcom, možno je tento film pre vás ako ušitý. ()

pend 

všetky recenzie používateľa

Zhlédnuto na videokazetě. Název sliboval jistou sympatickou parybu a nešťastníky ve vodě. Paradoxně film opravdu začíná podmořskými záběry...Potom už je to jenom béčko kopírující a dávající všechny ty Missing in Action, Ramba a Komanda dohromady. ()

Reklama

Reklama