Reklama

Reklama

October Baby

  • USA October Baby
Trailer 1

Hannah vo svojich devätnástich rokoch zisťuje, že bola adoptovaná po tom, čo prežila pokus o interrupciu. Vydá sa hľadať svoju biologickú matku, aby sa dozvedela pravdu o svojej minulosti a cestou spoznáva, čo je to sila odpustenia. (STV)

Videá (12)

Trailer 1

Recenzie (25)

yakoob 

všetky recenzie používateľa

Zázrak života, tak jak jsem ho viděl v porodnici, je něco vyjímečného a říkat o potratu, že je jenom zákrok, by si to měl prožít na vlastní kůži...Podobné filmy by si měli zastánci potratů a lidé, jako Radim Uzel, pouštět před spaním každý den...October Baby je dobře zpracovaný film s jiným pohledem na věc...A jsem rád, že křesťané jsou takovými příběhy oázou naděje v dnešním filmovém trendu... ()

hygienik odpad!

všetky recenzie používateľa

Bol som odchovaný na ťažkých kalibroch ako V siedmom nebi, preto ma len tak kresťanský film nerozhádže. Toto bol ale emocionálny atak ako hrom. Permanentné zábery na peknú prírodu, párik skáčuci do vody šťastne ruka v ruke... no úplná TV reklama na prací prášok, ehm nie, na kresťanstvo. Kresťania tu vyzerajú ako zaostalci, ktorí považujú za "vážny problém", aby si, žena a muž ľahli v hotelovej izbe do 1 postele, a pre zachovanie čistoty spí chalan na zemi. To musí byť dosť slaboch ten chalan, keď by sa neovládol. A tie rádoby vtipné dialógy a poučné frky ako "on by chcel, aby si žila ďalej svoj život naplno..." Nezvládnutá réžia, scenár = gýč! ()

Reklama

sochoking odpad!

všetky recenzie používateľa

Prvá vec, ktorá ma vytočila, bola hned' úvodná sračkoidná megapopová '' vypekačka'', ktorá znela spolu s podobnými '' peckami'' celý film! Druhá bola samotná mladá pučka, ktorá miesto toho, aby bola šťastná, že ju jej rodičia chceli, tak sa odula a začala hádzať ostré kecy! Tretím zabijákom bol fuckt ten fakt, že celý čas čumíte na idiotský romantický film o deckách na výlete s nááááramne ftipným kokotkom za volantom namiesto drámy, o ktorej sa zmieňuje naša, vaša čsfd ! 4. Foter s tým telefonátom a následne vtipným uchechtávaním sa pod schodami, že : chi chi, aký ja som bohový foter, chi chi... . Takže ako som bol pred samotným filmom zvedavý, že asi do akej miery to bolo ovplyvnené skutočnou udalosťou, tak teraz to mám úplne rovnakou mierou v prdeli! ()

ecceHOMMO 

všetky recenzie používateľa

Hanna je podivné dievča. Ale ako čas plynul, mal som ju čoraz viac rád a jej inakosť mi vlastne imponovala. A film? Ten ma prekvapil spolu s Hannou. Láskavo, nevtieravo, smútkom i radosťou, podfarbený príjemnými melódiami. A čo je veľkým plusom: dokázal ma svojou emóciou zasiahnuť aj vo chvíľach, kedy som to nečakal. ***/**** ()

mat.ilda odpad!

všetky recenzie používateľa

Katastrofa (téměř) biblických rozměrů! Že - tvůrce nemá žádné fanoušky - lze se dočíst u profilů všech zúčastněných... no to je tedy překvapení... a obávám se, že pokud by prezentace priorit církví stály na podobných dílech, dopadly by se svými fankluby stejně. V oněch 107 minutách nekonečna, tupé romantiky, zoufalých vtipů, hektolitrů slz a hromadách patosu, které jsem na cestě za smířením té nevyzrálé blbky musela překonat, se mi nedostalo ani morálního ponaučení, neboť neshledávám novinkou, že potrat - nerovná se odstranění tkáně, a též je mi známo, jak významný vliv má na dítě již prvotní odmítnutí rodičů, no a taky si myslím, že všechny ženy, které se svých plodů zbavily, si určitě pořídily celoživotní výčitku, takže ani podtitulkový emoční výtrysk nemůže zásadně ovlivnit moje mínění o hodnotě snímku, ve kterém jsem nenašla zhola nic, pro co by jej stálo za to vidět - zase tak jednou cesta vydlážděná dobrými úmysly odkráčela do pekel, tentokrát těch filmových. ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (1)

  • Film je inspirován skutečným příběhem Gianny Jessen, která přežila nepovedený potrat v Kalifornii roku 1977. Dalším zdrojem inspirace byl případ z New Yorku z roku 1991, kdy doktor oddělit paži plodu a poté poslal matku domů s pokyny, aby se vrátila příští den pro dokončení zákroku. Matka ale začala rodit a porodila živé dítě v nemocnici. (Aurum)

Reklama

Reklama