Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šarmantný policajt zo Chicaga Drew Peterson (Rob Lowe) sa zdá byť vo všetkých smeroch nedotknuteľný, hlavne čo sa týka jeho sukničkárstva. Predtým ako sa dal dokopy so Stacy Calesovou (Kaley Cuoco), ktorá je o polovicu mladšia než on sám, bol ženatý už trikrát. Zatiaľ čo jeho vzťah so Stacy naberá na obrátkach, zároveň končí jeho v poradí tretie manželstvo s Kathleen Saviovou (Cara Buono) naozaj drsným rozvodom. Kathleen krátko na to nájdu za záhadných okolností mŕtvu v prázdnej vani. Peterson sa však ožení aj so Stacy a narodí sa im prvé dieťa. Ich manželstvo rýchlo začne sužovať žiarlivosť a úzkostná potreba kontroly. Jedného dňa Stacy náhle zmizne a zanechá po sebe len svoje dve deti a Petersonovho staršieho potomka. Peterson trvá na tom, že ho Stacy opustila kvôli inému mužovi, ale v dôsledku jej zmiznutia znovu vychádzajú na povrch otázky ohľadom smrti Kathleen. Peterson sa zatiaľ vyhrieva na výslní mediálnej pozornosti, blahosklonne omieľa svoju nevinu a verejne oznamuje zasnúbenie s ďalšou mladšou ženou. Keď však polícia bližšie preskúma okolnosti oboch prípadov, ukazujú sa nové dôkazy, ktoré na Petersona vrhajú iné svetlo. Sú oba prípady tragickou náhodou alebo sa za nimi skrýva viac ako sa na prvý pohľad zdá? (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (21)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Príliš zrýchlená verzia skutočnej udalosti a keďže sa film točil hneď po zatknutí Drewa Petersona, tak v podstate nemá ani záver. Tá rýchlosť bola fakt rýchliková. Najde si ženu, všetko sa poserie, zabije ju alebo opustí a odznova to isté. Všetko ako by sa dialo v jednom roku, ale tých rokov prešlo v skutočnosti minimálne desať. Už len Stacy Ann Cales sa za neho vydala v roku 2003, zmizla v roku 2007 a on bol zatknutý v roku 2012. A tu je to všetko vyriešené za polhodinu. ()

BarVo 

všetky recenzie používateľa

Toto bolo prepálené aj na TV film. Rob Lowe sa pitvoril tak, že by oňho ani Martinka z Turca bicykel neoprela, nieto ešte že by 5 vnadných mladých žien získal. A ani Kaley Cuoco hereckým talentom práve nevyniká. Námet prevarený v ďalších 1000 nie nepodobných filmoch a k tomu čudný scenár s dejom, ktorý vlastne nikdy poriadne nezačína, ani nekončí ()

Reklama

Rockerman 

všetky recenzie používateľa

Zajímavé to je. Příběh žárlivého a despotického chlapa, který není schopen žít v trvalém vztahu se ženou a zmizení a smrt dvou posledních jeho manželek zajímavý prostě je. Otázka je, jak je to zpracováno. Do půlky je to takový standardně natočený TV film, ale po zmizení Stacy jsem si připadal, jako ve vysílání TV Nova. To mediální šílenství, kdy před Drewovým domem je neustále několik televizních štábů a loví sebemenší informaci nebo kratičký záběr do kamery, to se mi hnusilo. Přišlo mi to fakt horší, než je ten známý "novácký" hyenismus. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Čakal som väčšiu chobotinu, ale celkom sa to podarilo. Skvelo zahraté, Kaley rozkošná aj ke´d bola uplakaná a v strese. Príbeh interesantný, lebo keď ste dobrý a viete ako na to, môžete byť ženatý koľko krát chcete. Ak viete nechať manželky kvalitne zmiznúť. A hlavne v kľude, všetko brať s pokojom. 3 z 5 ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Tohle krimi jsem si stáhl hlavně kvůli Penny a ta mě nezklamala. No ne že by podala nějaký oscarový výkon, ale koukalo se na ní příjemně. Film sám je klasickou televizní adaptací, která by sama o sobě nebyla tak špatná, ale bohužel jí v tomto případě hodně kazil Rob Lowe. Jeho podání policisty a pravděpodobného vraha mi vůbec nesedlo. Ta blashosklonnost a suverenita mi přišla až příliš strojená. Kdyby to byl čistý záporák v nějáké béčkové akčňárně, tak prosím, ale v tomto případě má divák pochybovat o jeho vině a v jeho případě nejistotu cítit nešlo, i když jsem se hodně snažil. Lepší podprůměr. 40% ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (2)

  • Skutečný Drew Peterson po produkční společnosti požadoval zastavení natáčení filmu. (Conspi)
  • Filmový koncept zachycuje sled událostí předložených spisovatelem Josephem Hoseyhem v knize "Fatal Vows: The Tragic Wives of Sergeant Drew Peterson". (Conspi)

Reklama

Reklama