Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Animovaný seriál LokalTV sa snaží vtipnou a aktuálnou formou parodovať každodenný život Slovákov, ale zároveň aj problémy, ktoré trápia celý svet. Partička stredoškolákov, ktorá svojpomocne rieši tieto situácie a formou videoreportáži ich zdiela pre celé Slovensko. Krátke spoty pripomínajúce televízne spravodajstvo vysiela na internete.
Pomáha im pri tom svojrázny Pišta Lakatoš, známy svojími nekončiacimi vedomosťami a schopnosťou vybaviť čokoľvek na svete (ale vždy tak trošku za peniaze).
Každá z postáv je výnimočná svojimi črtmi a témami, ktorým sa venujú. Len čas však ukáže, kam sa im to podarí dotiahnúť... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (125)

Santino7 

všetky recenzie používateľa

Približne tri až štyri časti sa mi páčili, potom sa mi začínalo zdať, že celková úroveň sitcomu začala rapídne klesať, nápady dochádzali, až som nakoniec tie zvyšné diely vynechal úplne. Každopádne oceňujem snahu vytvoriť prvý slovenský animovaný sitcom, podobne ako originalitu ústredných tém v jednotlivých častiach. Som rád, že si zbytočne nebrali servítku a vtipne si vzali na mušku aj také veci ako napríklad upadajúca ("chátrajúca") slovenská verejnoprávna televízia. Občas som sa naozaj celkom dobre zasmial, hoci to samozrejme malo nejaké tie mušky. A občas mi naopak dosť liezlo na nervy, akým štýlom a možno aj kým boli animované postavičky nadabované. Mladému Kronerovi však určite budem fandiť aj naďalej a som zvedavý na jeho ďalšie projekty, párkrát ma už jeho tvorba vcelku príjemne prekvapila. 2/5 ()

Superpero 

všetky recenzie používateľa

Má to super nápady a je chvályhodné, že se Slováci do něčeho takového pustili. Bohužel humor je nevyrovnaný. Některé parodie jsou skvěle provedené, jenže jsou to vždycky jen momenty v dílech. Bohužel si to neudrží kvalitu po celou dobu stopáže. Jakoby tam chtěli nacpat, co nejvíc celebrit a odkazů a zapomínaj na ústřední postavy. Ta hlavní trojka je fakt trochu upozaděná. Nevadí mi a mohli by být fakt srandovní, jenže zatím nejsou. Každopádně doufám že budou další díly, protože potenciál tu je obrovský. A ty vsuvky se zhulenejma stromama bych vystřihnul. ()

Reklama

wilczo2 

všetky recenzie používateľa

Oceňujem, že je to pokus o niečo nové, čo tu ešte nebolo... no aby som sa na zábavný seriál pozeral bez toho, aby som sa pousmial, tak to je na zamyslenie... Vtipných momentov minimum, dialógy neskutočne debilné, dabing podpriemerný... Podľa mňa to scenáristi píšu pod vplyvom omamných látok a len pod ich vplyvom sa pravdepodobne dá pochopiť celá myšlienka LokalTV. Chápem, že to vzniklo na základe Pištových "jednoaktoviek", no toto je púhe trápenie. Mimochodom, tie **** stromy, to je čo za volovina??? Sem-tam dobrý nápad, no tie by dokopy vydali možno na 10 minút vysielacieho času ... Dávam jednu hviezdičku za Roba Rotha! Mimochodom, označiť toto za slovenský South Park? Len preto, že je to animované a nadáva sa tam? Ťažko...:) ()

renoarko 

všetky recenzie používateľa

Nie príliš vtipná slovenská variácia na Southpark, ktorú z vôd podpriemernosti nevyťahuje ani o život hláškujúce Čekyho alterego Pišta Lakatoš, jediné čo mi z tohto výraznejšie utvkelo v pamäti je Rytmausova reklama... Slováci si na kvalitný a humorný animovaný seriál budú musieť ešte nejaký ten piatok počkať. ("Možno" seriálu krivdím a mladý Króner sa "možno" časom pochlapí a kvalita "možno" pôjde časom hore, no na teraz ma to nezaujalo, sorry) ()

Durgas 

všetky recenzie používateľa

*Prvá séria*: Potešilo ma, že aj v našom konzervatívnom prostredí môže niečo takéto vzniknúť. Prvý diel prvej série ma dosť dostal, bohužial hneď dvojka bola slabá a trápna. Záverečný dvojdiel s Rytmausom prevažne v pohode, ale boli tam opäť aj slabšie miesta. Uvidíme, čo prinesie druhá séria. *Druhá séria*: Sklamanie. Nové časti sú zatiaľ slabé a veľmi trápne, normálne musím znížiť hodnotenie. To keď už ani Pišta nie je vtipný, tak to už je zlé. Potešil zatiaľ iba Čad a zapojený rozhovor s havarovaným motorkárom. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (4)

  • Spevák Tomi Popovič podal na tvorcov seriálu žalobu, z dôvodu dehonestácie jeho osoby. Fiktívna postava Tomi Kokotovič je mu totiž údajne až nebezpečne podobná. Jakub Kroner sa nedal a kontroval parodickým fiktívnym spravodajstvom, ktoré uvádza práve jeden z hlavných hrdinov, René. (BlackTom)
  • Po pár častiach odvysielaných na TV Joj sa seriál presunul na internet, kde mal popularitu najmä u mladých ľudí. Okrem seriálových častí sa na stránke nachádza aj Lokál kanál, kde je plno minivideí, najmä s Pištom Lakatošom, Rytmausom a Reném. (RomanBond007)

Reklama

Reklama