Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Animovaný seriál LokalTV sa snaží vtipnou a aktuálnou formou parodovať každodenný život Slovákov, ale zároveň aj problémy, ktoré trápia celý svet. Partička stredoškolákov, ktorá svojpomocne rieši tieto situácie a formou videoreportáži ich zdiela pre celé Slovensko. Krátke spoty pripomínajúce televízne spravodajstvo vysiela na internete.
Pomáha im pri tom svojrázny Pišta Lakatoš, známy svojími nekončiacimi vedomosťami a schopnosťou vybaviť čokoľvek na svete (ale vždy tak trošku za peniaze).
Každá z postáv je výnimočná svojimi črtmi a témami, ktorým sa venujú. Len čas však ukáže, kam sa im to podarí dotiahnúť... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (125)

Durgas 

všetky recenzie používateľa

*Prvá séria*: Potešilo ma, že aj v našom konzervatívnom prostredí môže niečo takéto vzniknúť. Prvý diel prvej série ma dosť dostal, bohužial hneď dvojka bola slabá a trápna. Záverečný dvojdiel s Rytmausom prevažne v pohode, ale boli tam opäť aj slabšie miesta. Uvidíme, čo prinesie druhá séria. *Druhá séria*: Sklamanie. Nové časti sú zatiaľ slabé a veľmi trápne, normálne musím znížiť hodnotenie. To keď už ani Pišta nie je vtipný, tak to už je zlé. Potešil zatiaľ iba Čad a zapojený rozhovor s havarovaným motorkárom. ()

Janega 

všetky recenzie používateľa

Po prvom dieli dývam 3 hviezdičky. Skôr ako seriál pre dospelých mi to prijde ako pre pubertiakov. Ťažko povedať či to má budúcnosť. Každopádne páčilo sa mi parodovanie Modré zneba, i ked to vlastne nebola parodia, ale pravdivé zobrazenie. A to je na tomto seriály najlepšie, že pomenúvajú veci pravými slovami. ()

Reklama

oasismanik 

všetky recenzie používateľa

Na robenie satiry a parodií mladý Kroner ešte rozhodne nedorástol. / ak nerátam rytmusa, to je parodia sama o sebe/ Jednoznačne najlepšia časť Lokal TV je bezpointové tliapanie Pišta Lakatoša, ale ani to nebude baviť večne. Ako ono je pekné, že mladý Kroner je fanúšikom Tarantina a South Parku a rozhodne je dobré, že nám tu rastie niekto taký, ale zatiaľ na niečo takéto určite nedozrel. ()

Lulu13 odpad!

všetky recenzie používateľa

Maximálne debilné charaktery hlavných postáv, nehorázne otravný dabing, takmer nulový humor a ako bonus vykrádačka americkej produkcie. Za 4 prezreté časti spočítam dobré fóry na jednej ruke (vyzdvihujem veľmi reálne vyobrazenie policajtov :), avšak to je trochu málo. Toto si hviezdičky vážne nezaslúži. ()

peaceNwar 

všetky recenzie používateľa

Občas vyšinuté, občas primtívne, ale občas aj vtipné. Ostatné je márnenie času. Aj keď, nooo.... Je to určité zlepšenie aspoň v porovnaní s predchádzajúcou televíznou produkciou, lebo aspoň párkrátsa podarila nejaká dobrá paródia. Ak to ale mám porovnať s celosvetovým štandardom, tak je to jasný priemer. Na slovenské pomery je to ale za štyri hviezdičky, takže vcelku, no.. Musím sa priznať, že ako milovník trapného humoru som sa dosť pobavil :D ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (4)

  • Po pár častiach odvysielaných na TV Joj sa seriál presunul na internet, kde mal popularitu najmä u mladých ľudí. Okrem seriálových častí sa na stránke nachádza aj Lokál kanál, kde je plno minivideí, najmä s Pištom Lakatošom, Rytmausom a Reném. (RomanBond007)
  • Spevák Tomi Popovič podal na tvorcov seriálu žalobu, z dôvodu dehonestácie jeho osoby. Fiktívna postava Tomi Kokotovič je mu totiž údajne až nebezpečne podobná. Jakub Kroner sa nedal a kontroval parodickým fiktívnym spravodajstvom, ktoré uvádza práve jeden z hlavných hrdinov, René. (BlackTom)

Reklama

Reklama