Reklama

Reklama

VOD (1)

Desaťročná Charlie sa so svojimi rodičmi (Zac Efron a Sydney Lemmon) od narodenia neustále sťahuje z miesta na miesto. Kočovný spôsob života ju neuveriteľne rozrušuje, ale jej rodičia nevedia, ako ju inak ochrániť. Charlie je “iná”. Na zapálenie vecí nepotrebuje zápalky ani zapaľovač, stačí, keď sa rozhodne, že majú horieť. Horšie je, že svoje schopnosti nedokáže úplne ovládať, a keď je rozrušená, môže byť skutočným nebezpečenstvom pre seba aj svoje okolie. Tajná vládna agentúra, ktorá sa špecializuje na vyhľadávanie a kontrolu podobných výnimočných ľudí, ide samozrejme po Charlie, a preto je rodina neustále na úteku. Stačí jeden malý incident, aby sa Charlie dostala do ich hľadáčika, a nie je ľahké sa z neho dostať. Okrem toho sa títo ľudia nehanbia používať násilie, dokonca ani vražda pre nich nie je veľkým problémom. Proti sebe však majú zúfalých rodičov, ktorí sú ochotní obetovať čokoľvek, aby ochránili svoje dieťa, a dievča, ktoré naozaj nechcete rozčúliť, ak nemáte na sebe hasičský oblek. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (1)

Trailer 2

Recenzie (126)

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Pro děti to tak úplně není, když tam malé holce odkráglují matku, ale pro dospělé už tuplem ne, aspoň ne pro ty příčetné. Bezkonkurenčně nejslabomyslnější i scénáristicky nejslabší film o tzv. "X-Menech" jaký jsem zatím viděl. S vizuálem i obsahem druhořadého filmu televizního. A asi jediný vyloženě špatný film podle S. Kinga, jaký jsem zatím viděl. Velmi volně podle S. Kinga. Kdyby byl mrtvý, musel by se v hrobě obracet. Co tomu asi říká teď? Největší slabinou je bezesporu představitelka Firestartera, to rádoby drsňácké mrně bylo trapné až na půdu. Kdyby té holce bylo aspoň patnáct... Nebo kdyby aspoň její fotr nebyl takové vyměklé ufňukané pravdoláskařské hovado... Škoda její matky. A škoda dalších slov. Jedna za impozantního Indoše v roli killera, jediné to zajímavé postavy celého filmu. Mrknu někdy na verzi z 1984. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý neprekvapí, ale asi ani výrazne nesklame. A to preto, že bude viac menej každému ukradnutý. Výhodou je, že už prvá verzia bola nevydarená a tak nedochádza ku kvalitatívnemu prepadu, ale táto látka ostane asi navždy nesfilmovateľná tým správnym spôsobom. Nová Podpaľačka vyzerá pomerne lacno, čo nemusí byť nutne výčitka, avšak všetky tri prostredia, kde sa dlhšie zdržíme, mali v sebe zaujímavejší vizuálny aj naratívny potenciál. Osobne ma potešil záver, ktorý celkom slušne prekvapí. Avšak témy, ktoré scenár načrtáva, nie sú v hodinke a pol naplno rozvinuté a myšlienkovo ideme trochu do stratena... Hudba Carpenterovcov nemala chybu. ()

Reklama

mzss1 

všetky recenzie používateľa

[55%] Náhodně jsem si tento skvost pustil a až tak hrozné mi to teda nepřišlo. Kdyby nebylo tak doslova přepálené a vcelku nelogické finále, nějakých pár % navíc bych možná ještě přihodil. Tu 3* jsem nakonec nechal, přeci jen mě to zpočátku docela bavilo. A jak tu mnozí píší, že film postrádá emoce tak nevím nevím. Není to herecky nějak světoborné, ale ani bych neřekl, že je to až tolik chladné vyjma finále, které se moc nepovedlo. Stopáž to má krátkou, nenudí to. Krom těch hořlavých scén ze strany té malé holky tu máme i pár slušných nápadů, kdy těchto lidí se schopnostmi je více, a to různých druhů všeho možné, co ty lidi dovedou. No a velkým kladem je rozhodně Carpenterova hudba, která nepřipomene nic jiného než slavný Halloween a někdy trochu i Saw od Clousera. Takže úplnou blbost bych z toho nedělal, dalo se to na 1 vidění v pohodě zvládnout. ()

666Carnage 

všetky recenzie používateľa

Další filmová adaptace knižní předlohy od Stephena Kinga, tato dokonce už podruhé. Hele je to hroznej brak. Skoro celý film nechápete proč, co kdo dělá a taky, jak je to možný. Nejlepší na tomhle filmu je muzika a finále. Jinak je to fakt nuda. Jeho knížky jsou super, škoda jen, že z filmů se povede jen málo který. Filmu šanci klidně dejte, těch 90 minut je hratelných. Žádný zázrak, ale opravdu nečekejte. 40% ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Dalsia spackana adaptacia vybornej King-ovej kniznej predlohy. Tolke kvanta reziserov sa o to pokusaju a mizivemu percentu sa podari ich ozaj vystihnut.  Nebyt paradnej doprovodnej filmovej hudby, a ze s tou horrorovou ma Carpenter bohate skusenosti, a celkom uchadzajuceho zaveru, nebolo by tu moc pozitiv. Potesil fireball. Sklamalo ma, ze som nevidel nuklearnu baby-Godzilu. :)) Kto ste videl zaver druheho dielu, viete, o com hovorim. :) Ako prosta zabava to vsak ujde, ak nudne pasaze trochu "posurite". Za mna to bol len vedome vzhladnutie dalsieho z radu chabych filmov, inspirovaneho King-om, ktore dokaslu i vybornu predlohu. ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (1)

  • Scéna v budove firmy, kde Charlie odpáli jedného z agentov a následne mu zoberie kartičku, bola k ničomu, pretože neskôr Charlie otvára dvere bez pomoci kartičky. (peetrejr)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené