Reklama

Reklama

VOD (1)

Dosud nevyprávěný příběh o setkání Elvise Presleyho, krále rokenrolu, a amerického prezidenta Richarda Nixona, který vyústil v tento objevný a přitom humorný moment, zvěčněný na té nejžádanější fotografii Národního archivu. (Filmbox)

Videá (6)

Trailer 1

Recenzie (44)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Ukažkový priklad filmu so zaujimavym blaznivym nametom, ktory nedokazali poriadne rozvinut do pútavého filmu. Dozvieme sa, co stalo za pozadit stretnutia dvoch slavnych osobnosti, ale to je tak vsetko. Pre ludstvo to nemalo ziadny vyznam. Skoda, ze tvorcovia viac nepritlacili na komedialnu stranku a film nezaplnili mnozstvom absurnych situacii, ktore sa miestami ponukali. Urcity potencial na poriadne vtipnu komediu tu bol, ale tvorcovia si to nechali preklznut medzi prstami. Nenadchne ani herecke obsadenie. Spacey je ako Nixon nudny a Shannon nema ani stotinu Presleyho charizmy. Takze vysledkom je riadna nuda. 4/10. ()

Radek99 

všetky recenzie používateľa

Hodně zábavná mystifikace vyfabulovaná na základě několika fotografií a ručně Elvisovou rukou psaného dopisu doručeného Nixonovi, kteréžto propriety dosvědčují fakt, že se tito dva (svého času nejslavnější) Američané kdysi skutečně sešli a že Elvis fyzicky navštívil Oválnou pracovnu Bílého domu...vše ostatní je čirá (a hodně zábavná) fabulace... Kevin Spacey i Michael Shannon jsou v jejich rolích přesvědčiví...a jsou hlavním důvodem, proč tuhle filmovou jednohubku vidět... ()

Reklama

MartinezZ 

všetky recenzie používateľa

Komedie? Pseudohistorická trapná nuda. Shannon byl tedy na výběr role fakt trefa. Jak poznamenala přítelkyně, bylo by uvěřitelnější, kdyby hrál Micka Jaggera. Takhle to byl film o nějaké pošahané trosce s divnou parukou, hrající si na Elvise, které to z nějakého důvodu všichni žerou, ale přesto, když se objeví někde venku, lidi to moc nebere. Přišlo mi to tak, že v interiérech s tímhle bláznem tuhle hru všichni zaměstnanci blázince hrají, ale není nebezpečný, tak má i vycházky... Že je to celé založené na nějaké "spiklenecké teorii" je mi šumák. Nebylo to ani zajímavé, rozhodně ne vůbec vtipné, konání postav nedávalo moc smysl a vůbec: Kdo sakra dělal casting na hlavní postavu?Úlet, bohužel tím špatným směrem. ()

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Založeno na legendární fotografii, je tohle překvapivě dobrá retro komedie, kde první polovinu táhne neodolatelně podivínský Shannon a samotné absurdní setkání už je vyloženým bonbónkem a radostí - alespoň s nějakou znalostí dějinného kontextu a postavy 37. prezidenta USA. Notování si v opovržení Beatles nebo karate posunky, Nixon a to ego jak si Elvis získává jeho přízeň, jo... malý film pro dobrou náladu :) ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Trošku ma mrzí, že väčšina dobrých scénok už bola zospoilovaná v traileri, ale musím popravde povedať, že som si film užil veľmi dobre. Kevina Spaceyho v role prezidenta beriem skvele a musím povedať, že aj Michael Shannon ako Elvis je vynikajúci. Je síce pravda, že je vidno, že to len hrá a nepozeráme sa na skutočného Elvisa, ale stále to podľa mňa dáva dobre. A najmä musím povedať, že je v jeho hereckom podaní aj najväčšia komédia celého filmu. A rovnako aj posedenie s prezidentom je veľmi dobré. Tieto momenty sú skutočne najlepšou komédiou. Zvyšok je miestami výborný, miestami trošku nudný, ale ani raz som nemal z filmu pocit, že by bol vrcholne otrasný alebo blbý. A ktovie? Možno Elvis aj Nixon mali skutočne toho spoločného viac, než sme si mysleli. Minimálne osudy oboch postihli nešťastné udalosti. Ale nikdy na nich nezabudneme. Osobne som si film užil. A myslím si, že najlepšie bude ak si spravíte vlastný názor. Hodnotenie: B+ ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené