Reklama

Reklama

La cara oculta

  • Kolumbia La cara oculta (viac)
Trailer 1

Belen, priateľka mladého, talentovaného a úspešného dirigenta Adriana, jedného dňa záhadne zmizne. Zanecháva mu iba odkaz na kamere, v ktorom oznamuje, že spoločný vzťah ukončuje a neželá si opäť sa s Adrianom stretnúť. Adrian si za ňu čoskoro nájde náhradu: mladú, peknú a atraktívnu kolumbijskú čašníčku Fabianu. Záhadný odchod Belen však vzbudí podozrenie, preto jej prípad začnú vyšetrovať detektívi. Ako sa postupne objavujú nové dôkazy, detektívi sú voči pôvodnej verzii príbehu čoraz skeptickejší. Vzniká podozrenie, že v záhadnom zmiznutí má prsty sám veľký maestro a že Fabiana sa môže stať jeho ďalšou obeťou. (sochoking)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (639)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Skvelý nápad a ešte lepšia realizácia. Mrazivý thriller, ktorý mal miestami horrorové črty, napätia je tu na rozdávanie a záver by som prirovnal k zvratu typu Shyamalanovej skoršej tvorby. Veľké prekvapenie. Baiz je presne ten typ tvorcu, v ktorých drieme veľký potenciál a chcel by som, aby sa ubrali tým smerom ako napr. del Toro, ktorého ako jedného z mála nepoškvrnila hollywoodska produkcia a ide si stále svoje. 85%. ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Neviem či horor je správne zaradenie, ale povedzme, že v druhej polovici má k nemu tento film veľmi blízko. Všetkých, ktorých prvá pol hodina veľmi nechytí, musím upokojiť, pretože potom to stojí za to. Zrazu to do seba začína pekne zapadať ako skladačka od Iňaritta, pribudne niekoľko napínavých scén a film je čoraz temnejší. Akonáhle sa v Južnej Amerike spomenul Nemec, bolo mi jasné, že pôjde o bývalého nacistu. Jeho nedobitný bunker má čosi do seba. Španieli si pochvalu určite zaslúžia. Film mi pripadal napínavý, svieži a na dnešné pomery celkom originálny. Jedli by ste staré konzervy z povojnových 50-tych rokov? Isteže, museli by ste...80%. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Pointa a zápletka sú síce dosť lacné, ale na druhú stranu z toho autori dokázali vyťažiť maximum. Atmosféra je po celý čas celkom slušná, ani herci nehrali zle, na ženy sa veľmi dobre pozerá. Celkovo ide o pohodový thriller s trochou napätia, aj keď ja som v ňom nič mysteriózne nenašiel, čo je škoda, pretože to je podľa mňa presne to, čo tomuto filmu chýba. Tiež je na škodu, že koniec sa dá predvídať už veľmi skoro. Pre mňa slabý nadpriemer. 70/100 ()

hellstruck 

všetky recenzie používateľa

Za každou šílenou ženou hledej muže, který ji k tomu dohnal. :) Opravdu velice originální film se svěžím unikátním vyvrcholením. A přitom je to vesměs velice jednoduchá zápletka. Po dlouhé době jsem zůstala na film zírat s otevřenou pusou a vyvalenýma očima, po dlouhé době mě film přechytračil a po dlouhé době dávám bez zaváhání plné hodnocení. Ano, je pravda, že k velkému odhalení dojde už v polovině filmu, ale to film nijak nepoškozuje, naopak. Herci byli přesvědčiví, atmosféra nervy drásající a tak to má u správného thrilleru (ne hororu!) být. ()

salahadin 

všetky recenzie používateľa

Bunkr aneb milostný trojúhelník jen o dvou odvěsnách. Já to manželce říkám pořád, aby nezapomínala klíče. Slušný nápad, vcelku dobře zahrané, byť oba ženské charaktery jsou nesnesitelně hloupé. Konec jsem moc nepobral - to jako fakt?? Ale ten nápad se cení, první polovinu sledujeme nahatou Fabianu, v druhé půlce se dovídáme, že jsme ji nesledovali jen my.... ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (5)

  • Svastika na nacistické uniformě ve skříni je převrácená. (BlackJoanna)
  • Filmové jméno hlavní hrdinky Belén (Clara Lago) v překladu ze španělštiny znamená "betlém", případně lze jméno v návaznosti na filmovou skutečnost přeložit jako "šlamastyka" či "potíž". (herr_carter)
  • Natáčanie tohto filmu prebiehalo v kolumbijskej metropole Bogota a katalánskej Barcelone. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama