Reklama

Reklama

La cara oculta

  • Kolumbia La cara oculta (viac)
Trailer 2

Belen, priateľka mladého, talentovaného a úspešného dirigenta Adriana, jedného dňa záhadne zmizne. Zanecháva mu iba odkaz na kamere, v ktorom oznamuje, že spoločný vzťah ukončuje a neželá si opäť sa s Adrianom stretnúť. Adrian si za ňu čoskoro nájde náhradu: mladú, peknú a atraktívnu kolumbijskú čašníčku Fabianu. Záhadný odchod Belen však vzbudí podozrenie, preto jej prípad začnú vyšetrovať detektívi. Ako sa postupne objavujú nové dôkazy, detektívi sú voči pôvodnej verzii príbehu čoraz skeptickejší. Vzniká podozrenie, že v záhadnom zmiznutí má prsty sám veľký maestro a že Fabiana sa môže stať jeho ďalšou obeťou. (sochoking)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (639)

Dzeyna 

všetky recenzie používateľa

Naprostá pecka! Každou minutu se něco děje a divák se rozhodně nenudí. Celkový příběh je vymyšlen vážně skvěle a závěrečná výměna je celkem nečekaná. Nicméně já osobně moc nemusím tvorbu ze Španělska, jelikož mi připadá trochu zaostalá, jak kamerou, tak kvalitou a hereckými výkony. Ale to už je jen maličkost a na kvalitě snímku to nic nemění, jen nemůžu dát plný počet hvězd. ()

Vančura 

všetky recenzie používateľa

Skvělý film, které mě v podstatě bezvýhradně dostal. Nejlepší způsob, jak si ho maximálně užít, je zhlédnout ho naslepo a nic o něm předem nevědět - jakékoli předchozí informace jsou zde zbytečné a hrozí zkazit výsledný zážitek. Což by byla škoda, protože tenhle film je vážně pecka (která se podle všeho šíří mezi lidmi sama, viz vysoký počet místních hodnocení). Pokud se dostane i k vám, vřele doporučuji - skvělá kamera, hudba a režie, výtečné obsazení i originální námět se postarají o to, že těchle 92 minut bude stát za to. UPDATE 8.4. 2017 - Moc mě to bavilo i na podruhé, ačkoli jsem již znal závěrečné rozuzlení - ostatně díky tomu jsem si tam mohl všímat věcí, které mi napoprvé unikly. Nově mě na tom asi nejvíc bavily ty tři krasotinky - Martina García, Clara Lago a Marcela Mar (která je z těch 3 nejhezčí, proto mi bylo líto, že její postava se zde objevuje jen v pár záběrech) - na všechny 3 se velmi dobře kouká, a spolu s atraktivním dějem je to zárukou toho, že jsem se od toho filmu nemohl ani na chvíli odtrhnout. Povedený je též soundtrack a střih - na tomhle filmu se zkrátka povedlo skoro všechno, a opět jsem si potvrdil, jak moc mám španělské filmy v oblibě. UPDATE 22.7.2023 - Ani napotřetí po pár letech mě to stále neomrzelo a bavilo mě to, skoro jako bych to viděl poprvé. Příběh je prostě výborný a udrží pozornost od začátku do konce, i když člověk předem ví, jak to dopadne. ()

Reklama

petero 

všetky recenzie používateľa

Ústrednou postavou je úspešný dirigent ktorého zastihujeme v momente ako si pozerá video kde mu dáva zbohom jeho priateľka. Žiaľ ide zapiť do podniku, kde to trošku preženie, no práve tu sa spoznáva s mladou barmankou, netrvá dlho a zblížia sa. Ona sa k nemu nasťahuje, avšak niečo v dome nie je v poriadku. Popritom polícia vyšetruje zmiznutie dirigentovej priateľky a potom skok a film nám ponúkne pohľad na to čo sa udialo pred tým všetkým čo sme doteraz videli... ()

Kothy 

všetky recenzie používateľa

Poněkud zvláštní kolumbijský snímek. Rozjezd je dost pomalý. V podstatě se první polovinu filmu nic zajímavého nestane. Pak ale nastane onen zvrat a věci naberou pořádný spád. Dirigentu Adrianovi se ztratí přítelkyně. Po nějaké době se s tím srovná a najde si novou. Stále ale neví, jestli ta původní žije nebo ne. Dál zůstává v nejistotě. Víc asi nemá smysl prozrazovat. Herečky jsou jinak docela šikovné a je tam i temná atmosféra. :) "Tak otevři!" ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (5)

  • Svastika na nacistické uniformě ve skříni je převrácená. (BlackJoanna)
  • Filmové jméno hlavní hrdinky Belén (Clara Lago) v překladu ze španělštiny znamená "betlém", případně lze jméno v návaznosti na filmovou skutečnost přeložit jako "šlamastyka" či "potíž". (herr_carter)
  • Natáčanie tohto filmu prebiehalo v kolumbijskej metropole Bogota a katalánskej Barcelone. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama