Reklama

Reklama

Keď očarujúca Celeste (Eva Longoria) konečne pošle do čerta svojho tyranského manžela Carlosa (Billy Bob Thorton), ten ju na oplátku trikrát postrelí a unesie jej milovaného krstného syna Roba (Thomas Brodie-Sangster). Celeste však veľmi dobre vie, čoho je psychopatický Carlos schopný, a preto požiada o pomoc tých najpovolanejších expertov v celej Alabame - bratov Oodieovcov. Traja šialení bratia Brick (Clayne Crawford), McQueen (Travis Fimmel) a Lincoln (Daniel Cudmore) sa dohodnú, že Celeste pomôžu a vyrazia na misiu, ktorej cieľom je vyslobodiť uneseného chlapca z rúk nevlastného otca. Jednoduchá záchranná akcia však prerastie do veľkolepej južanskej vojny plnej divokých prestreliek. Aby bratia ochránili Celestino nevinné dieťa, ostáva im jediná možnosť - zneškodniť každého, kto im stojí ceste alebo proti nim útočí. A nepriateľov nie je málo - prenasledujú ich nielen najaté vrahyne a indiánski lovci, ale aj federálni agenti! (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (64)

Prometheus69 

všetky recenzie používateľa

Začíná to dost slušným kulervoucím úvodem, jenže všechno to krásné krvavé a hnusné končí právě po tomhle slušném kulervoucím úvodu a pak už se tak nějak celí sračkoidně vleče... Bohužel ještě doprovázené hromadou hemzů a keců ... do bezvědomí, kdy už si říkáte že to snat vypnete a vrátíte se ke své oblíbené četbě bible pospátku. :) Toužebě očekáváte konec který se vleče a vleče... stejně tak jako pšouk který jste mezi tím poslali na poslední cestu po obýváku... se schutí téhle píčoviny zbavujete za zvuku fanfár... ze své vlastní hlavy a doufáte že už se to nikdy nikdy nevrátí spět. :) No dobře kecám. ;] Nebylo to zas až tak špatný... ale vzhledem k velmy dobrému náběhu... jsem aspoň trochu čekal že si to aspoň tak 60% filmu tento styl udrží. Bohužel namísto toho vám tvůrci raději naservírují jakýsi komixivý alternativní příběh (paraelní vesmír) Psichoušů známích ze Sejmi Eso. Než se asi stali psychouši... Nebo cáklá variace na Charliho čupky. Upřímně příběh jsem ani moc nepochopil a je mi to análně fuck. Ale čekal jsem trochu víc i na nízkorospočťák jako že obsazení je mi tak nějak jako že u prdele (NO TY VOLE, ONI TAM HRAJOU I TY KUZLATA Z LOST GIRL? RULEZZZ! JOP HRAJOU, ASI 5 MINUT.. :/ ). I Tarrantino točí lepší sračky... Upřímě, odpad nedám jen proto že tam byli ty akční scény... ale natočit to spíš jako SOFT porno... trhlo by to víc. O Griffinovo kvalitách ani nepochybuju kde před tím asi účinkoval a tohle dílo páchal.. no páchlo to tam asi slušně. Proč film vidět? 1.Dům na špatné adrese.. 2. I poldové mají hranice... 3. dál asi nic, možná komixový střih vážně nevim co pochválit, vyzvyhnout... ten trapnej nicmoc konec určitě ne: ()

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Taká akčná buraniáda. B.B. Thornton je v pohode, Longoria je neskutočne sexi. Občasto má dobré akčné scény. Hlavné trio strieda sympatickosť s otravnosťou (to bohužial častejšie). Čo ďalej. Občas je to vtipné (50% vtipov prezradená v trailery). Tiež sa mi páčil nápad s neštandardnými komadami nepriateľov (Indiáni, sexi kočky). Ale ako celok slabota. Tak 50%. Hodím mincou. Smola (za 2*) ale je to presne medzi dvoma a troma hviezdami. ()

Reklama

Dubro 

všetky recenzie používateľa

S tou „komédiou“ to nie je až také horúce, ale zo scenára jednoduchého ako návod na použitie nafukovacieho televízora sa menej známemu režisérovi Barry Battles(ovi) podarilo vypoďkať pomerne zdatné akčné B-čko, ktoré poteší oko diváka slintajúceho po odľahčenom žánri. Film nie je určený pre hľadačov hlbokých myšlienok, lovcov hlavolamov a odporcov masturbácie pri neinteligentnej zábave. Trošku to preženiem a povýšim dielku rating. ()

cukorek 

všetky recenzie používateľa

Úvodné listovanie komixového časopisu v ktorom mladí bratia poriadne z ostra odštartovali nespútanú, akčnú jazdu, vyznelo veľmi zaujímavo. Film mi trocha pripomenul Pokrvných bratov 2, ktorý sa tiež niesol v podobnom duchu vyčíňania bratov pištoľníkov. Tu však okrem fanatického zabíjania, dejom otriasla emociálna záležitosť vzniknutá medzi postihnutým chlapcom a bratmi Oodieovými. Toto nakuknutie pod tvrdý pancier nezlomných bratov, dalo filmu zaujímavejšiu chuť. B. Battles sa nenechal zahanbiť ani prevedením a snímaním gangsterských duelov, keď divákovi nič neunikne a s obsadením menej známych hercov dosiahol ozaj pekný výsledok. Film sprevádza celý čas dobrý výber hudby, ktorá posilňuje vnímanie jednotlivých situácií. Najlepšou akčnou atrakciou sa stalo zošrotovanie lacných, okúzľujúcich "predavačiek pokušenia", keď kosa narazila na poriadne tvrdý kameň. Dávam 60 % , ale uvažoval som dať aj viac. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Trojica južanských buranov to vo filme poriadne roztočí, hlavne so zbraňami rôzneho druhu. Snímok je akčne a technicky zvládnutý celkom dobre (na béčko až moc dobre), dokonca pár scénok zaváňa nadpriemernou zábavou a humorom, pričom to pekne a svižne odsýpa. Len škoda, že záporáci (až na tie vraždiace sexy dámy) boli slabo využití a pomerne nevýrazní. V rámci nenáročnej akčnej zábavy však film nikoho neurazí, tak smelo do toho. 65/100 ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Louisianě. (lost815)

Reklama

Reklama