Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladí hlboko mentálne retardovaní magori New Kids Turbo z holandského zapadákova Maaskantje znova prichádzajú na scénu, tentoraz ako New Kids Nitro. Spolu s magormi zo susedného zapadákova Schijndel spoločne bojujú proti novému nepriateľovi - živým mŕtvolám zombie, ktoré im vyjedajú okruh najlepších priateľov.
Partička piatich kamarátov z holandského mestečka Maaskantje - Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie a Barrie - sa dostane do vážneho konfliktu s obyvateľmi susedného zapadákova Schijndel. Vojnu však ukončia vo chvíli, keď musia spojiť svoje sily v urputnom boji proti novému spoločnému nepriateľovi - živým mŕtvolám, ktoré im postupne zabíjajú najlepších priateľov. Vo veľkej vojne proti zombie sa dementom vymknú ich bojové akcie spod kontroly a nastane malá vidiecka apokalypsa. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (70)

verbal 

všetky recenzie používateľa

Od Turba nám asi retardi kapku zpychli, kompletně ztratili sysel pro tumor a nabyli dojmu, že bude veselé a úspěšné i to, když po sobě budou na plátně jen házet hovna a vehementně u toho pičovat. No hihň jak sviňa! Tam, kde jednička perlila s drsnou, slaboduchou, hravou demencí opravdu k popukání, tohle vystrkuje jen rozedřený a zhnisaný řitní otvor, plný žlutozelených vyrážek a podivné hnědé hmoty. Nepochybuji, že si u toho pár prvoků a totálních solvin vyprskne lahváče na monitor a přeji jim spoustu kultivované a sofistikované zábavy, aby byli ráno u pásu svěží! ()

C0r0ner 

všetky recenzie používateľa

Málokdy se stane, že by dvojka předčila jedničku, ale New Kids se to povedlo. Opět se jedná o nadávání, chlastání, krkání, mrdání a tentokrát dokonce zabíjení zombíků, to vše zabaleno do překvapivě profesionálního zpracování. Neskutečná prdel, která je sice extrémně dementní, ale zaručeně i opakovaně pobaví. 90% ()

Reklama

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Znova dementi v plnej paráde i plnými ústami tých najsprostejších a najvulgárnejších slov. Vtipných momentov a vydarených hlášok je tu podstatne menej, napriek tomu , že v spojení so zombie tématikou by som to nečakal. Najviac mi chýbal "vedúci" dementov - vodič kamiónu (Túú, túúúú...) z prvého dielu. Ten maskot sa tu síce objaví, ale zahlási iba trápnu vetu "Páči sa mi..." Rovnako ako prvý diel i tento mix debility znesie všetky druhy hodnotení. Dlho som váhal i ja. Už, už som dával 2* a v tom prišiel najvydarenejší fór - mamin pohreb...Tento vtipný moment to posunul k veľmi slabým, ale predsa 3 *. 50%. ()

Frajer42 

všetky recenzie používateľa

Já tohle pokračování jako zahanbení prvního dílu rozhodně nevidím. Kráčí ve stejných kolejích a tento styl debilního humoru mohu znovu a opět. Docela mě zaráží překvapené tváře uživatelů, kteří si stěžují, že humor je stejný, jako v jedničce. Asi očekávali nějakou křesťanskou hodinku. Hodnotit tedy budu opět 3*. A pokud bude snad díl číslo 3, tak ten rozhodně nevynechám. Holandští kluci mají můj obdiv. ()

nessbeal 

všetky recenzie používateľa

TRAILER http://www.youtube.com/watch?v=XFuGtQ4WHm4 *** Takze pozrel som si to v kvalite: New.Kids.Nitro.German.2011.TS.MD.XviD-iND *** Maaskantje verzus Schijndel *** Brutalna nakladacka humoru, nadavok, piva, rave hudby, aut, zombikov, vybusnin, freerunu, dance battlov, policajtov, drog, cigariet, fast food, uderov do hlavy, vrazd, buraciek, zavodov, futbalu, ohna, mrtvych. *** Nepodarene sceny neopisatelne *** 100% *** Sorry *** Nemozem prestat pocuvat http://www.youtube.com/watch?v=Lk3lQRmIkoM ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (2)

  • Modrobiela vlajka s červenými srdiečkami, ktoré však srdiečkami v skutočnosti vôbec nie sú, pretože sú to kvety žltého lekna, je vlajkou holandskej provincie Frízsko. Túto vlajku používa aj najslávnejší miestny futbalový klub SC Heerenveen. (MikaelSVK)
  • K filmu natočila speciální hudební videoklip německá skupina Scooter. (korbitch22)

Reklama

Reklama