Reklama

Reklama

Saints & Angels

všetky plagáty

Obsahy(1)

Saints & Angels ponúka pohľad na filozofiu a praktiky Animal Liberation Front (ALF). Amatérska tvorba sa zameriava na rozhovory rozoberajúce hlavné idey hnutia, nezabúda však ani na praktickú stránku veci. Scény sú často sprevádzané, resp. prerušované reálnymi fotografiami a videozáznamami získanými zo skutočných akcií buniek ALF. (hlavsene)

(viac)

Recenzie (2)

whack 

všetky recenzie používateľa

Páčila sa mi amatérska forma filmu, popreplietaná dokumentárnymi zábermi a vyjadreniami zúčastnených. Vyzeralo to ako záznamy skutočných aktivistov priamo z akcií. Nezávislý film, ktorý ukazuje všetko, čo je treba. ()

Khalesi 

všetky recenzie používateľa

Hlavná myšlienka filmu, vystihnutá citátom: " Nikto nech sa nevyhýba zodpovednosti, pretože zaobchádzame tak zle so zvieratami, pretože krik vysmädnutého dobytka z železničných vagónov nikto nepočuje, pretože je na bitúnkoch toľko surovosti, pretože v našich kuchyniach umiera toľko zvierat strašnou smrťou zavinenou nešikovnými rukami, pretože zvieratám spôsobujú toľko utrpenia ľudia bez citu, pretože sa zvieratá stávajú objektmi surových detských hier, sme my všetci vinní a musíme niesť znamenie tejto viny! " Albert Schweitzer. V podstate niet veľmi čo dodať, pozrite si ho. ()

Reklama

Reklama