Reklama

Reklama

Larryho, Curlyho a Moea ešte ako novorodencov vyhodili pred sirotincom z auta. Od tej chvíle sa až do dospelosti pretĺkajú životom pomocou šťuchancov, faciek a kopancov. Keď vyrastú, ich detský domov sa dostane do finančných problémov a hrozí, že ho zavrú. A tak sa traja kamaráti a neskutoční kazisveti ocitnú pred bláznivou úlohou – musia zachrániť svoj detský domov pred krachom. Pri tom sa však zapletú do sprisahania a dokonca aj vraždy! Dokážu títo nešikovia vôbec prežiť v modernom svete, zohnať potrebné peniaze a spasiť miesto, kde prežili detstvo? (TV JOJ)

(viac)

Videá (16)

Trailer 1

Recenzie (66)

DocBrown 

všetky recenzie používateľa

Three Stooges jistě patří k základním kamenům americké kultury, vždyť na ně najdete odkazy téměř všude, např. V Číslu 5,. MASHi a dokonce i Star Treku (ENT). Byli to Three Stooges, kteří zparodovali Hitlera ještě před Chaplinovým Diktátorem v dobách hlubokého izolacionalismu. K nám se dostaly tyhle scénky hned po revoluci a běžely na OK3 po názvem Byli tři. Asi proto je moje hodnocení ovlivněné hlubokou nostalgií. ()

Derek 

všetky recenzie používateľa

three stooges patria v amerike medzi klasikov grotesky (kde sa na obrazovkach objavovali od 1938 az do neskorych 50. rokov a jeden z najvacsich fanusikov je i SAM RAIMI, ktory sa tento styl humoru snazi vzdy prepasovat do svojich filmov co je najviac viditelne v serii EVIL DEAD, hlavne v druhej a tretej casti) a farrellyovci sa rozhodli vzdat im poctu a tak trochu i updatovat ich styl humoru svojim vkusom, co je vsak chyba lebo grotesky podla mna na velkom platne tak dobre nefunguju (preto je film strategicky rozdeleny do troch casti) a tiez tomu nepomaha ani vystavena rezia od reziserskeho dua, ktore od genialnej prvotiny klesa stale nizsie a nizsie a ja len cakam kedy budu odsudeni pre direct to dvd karieru... hlavna trojica je vybrana celkom dobre (ale ma daleko k zamyslanemu povodnemu triu pozostavajucemu z jima carreyho, seana penna a benicia del tora), niektore vtipy maju i dobry timing, ale vacsinou ide o farrellyovsky standard (ktory bud milujete alebo nenavidite). na odpad by som to nevidel ale peter a bobby budu musiet nabuduce prist s niecim lepsim a hlavne vtipnejsim... ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $30miliónovTržby USA $44,338,224Tržby Celosvetovo $53,314,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,260,716 //počet predaných kusov 267,869Tržby za predaj DVD v USA $18,685,212 //počet predaných kusov 952,619║ Ako "groteskoví" nápad to nebol zlý ale skončil v nesprávnych rukách, Farrellyovi sú fakt už dosť mimo a aj keď nehádzali na nás tvrdšie gagy ústredná trojica pôsobila prevažne otravno než zábavne a celkovo ich štýl komédii je už riadna vývarovosť. /20%/ ()

Nathaniell 

všetky recenzie používateľa

Ustřelená hovadina dávající hold filmům 60. a 70. let. Na plnou palbu je to asi tolik jako na odpad. Ačkoliv mi zdejší hodnocení přijde přehnaně nízké. Nám se ženou se ten film totiž líbil, nemám v plánu ho mazat, ale zato ho budu chtít vidět znovu a jistě ho i doporučím... Kromě několika zakolísání v přepáleném tempu mu totiž nemám co vyčíst. Kdo čekal miliardu CGI, lacinej příběh o buznách nebo podobnou sračku, asi musel dát odpad. Ale já se za čůráka nepovažuju a i když by byly možná adekvátnější tři, dávám 4* ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Film s humorom, ktory prestal byt zabavny uz strasne davno, ale napriek tomu ma fascinovala snaha vsetkych zucastnenych ako sa ho snazia ozivit a nemal som najmensi problem dopozerat film do konca. A keby v ustrednej trojke nebol len jeden skutocne zabavny komik (Will Sasso), tak to mohla byt aj zabavna komedia. 5/10. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (4)

  • Film se natáčel v Atlantě, Cartersville, Sandy Springs a  Stone Mountain v Georgii v USA. (rafix)
  • Pôvodne mal postavu Curlyho hrať Jim Carrey, ale odmietol pribrať na požadovanú hmotnosť, ktorá by sa v jeho veku nezaobišla bez zdravotných následkov. (Duky69)

Reklama

Reklama