Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Katolícky kňaz sa snaží vyliečiť svojho 13-ročného mladšieho brata Jimmyho, ktorý je posadnutý diablom. Posadnutosť je však taká silná, že mu už niet pomoci, a tak ho zatvoria do ústavu pre duševne chorých. Jimmymu sa odtiaľ čoskoro podarí ujsť spoločne s armádou detí, ktoré zdieľajú jeho vražedné túžby. Spolu začnú unášať ľudí z mesta do opusteného zámku, ktorý je plný podzemných tunelov s mučidlami. Medzi unesenými je aj katolícky kňaz, doktorka, učiteľka a dokonca aj Jimmyho matka. Kto z nich má šancu prežit? (kubqo)

(viac)

Recenzie (38)

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

No já nevím, já tyhle low low low budget horory příliš nemusím. Torture Chamber má sice slušnou kameru,zajímavé prostředí a Oldschool inspirace jde cítit z každé minuty, ale jakmile příjde na scénu gore či nějaký hororový prvek, tak to celkem pokulhává. Námět je sice obstojný, ale nedostal právoplatné zpracování, což mi nedovoluje jít výše než přes 3*. Hodně mi film svým pojetím i lookem připomínal podobnou nezávislárnu Found. ()

verbal odpad!

všetky recenzie používateľa

Hloupá amatérská pičovina určena výhradně narušeným narkáčům jako tuhle Smaženic. Je až zarážející, že něco takového nezůstane někde v honící sekci slavné Assbukové skupiny Dement CZ/SK, a narazíte na to i v běžné distribuci. Takže netrpíte-li diagnostikovanou poruchou osobnosti, kterou sveřepě léčíte pravidelným čicháním průmyslových rozpouštědel jako náš milý eskapistický pacient Mojmír, doporučuji si místo toho raději zpola rozmrazit kus vepřové flákoty, pocákat ji kečupem a hodinu a půl ji chaoticky přesouvat po kuchyni. Bude to daleko mrazivější a mnohem větší džalo hárdkór než tohle přiblblé a trapné domácí video a strach z toho, že si uděláte na lince pěkný bordel, vás naprosto ochromí. Prostě takový Birdman pro feťáky a psychotické socky, dost se divím, že to chybí v letošních osralových nominacích. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

13 ročný Jimmy, ktorý je posadnutý diablom, jedného dňa uniká z pod opateri brata, zastávajúceho pozíciu katolického kňaza. Napriek mnoho početným pokusom o exorcizmus, žiadny nedospel k úspešnému záveru. Samotný Jimmov útek však nebude bez následkov. V spoločnosti pár rovesníkov zo sanatória pre duševne chorých unáša do neďalekej opustenej veže niekoľko nevinných ľudí. Ktorému z nich sa podarí prežiť a zachrániť si tak život? Napriek tomu, že nie som z "klubu smutných deciek", v jednej veci som si na 100% istý. Tento horor v červených políčkach určite nezostane. A možno to nepotrvá dlho, a prepadne sa pod úroveň 60%. Nie preto, že by som nechcel, alebo mu to neprial, ale proste na to NEMÁ. Nuž, nie na každého zaberá detský satan z "Burdy" vystrihnutý. "La Coste" polokošeľa, modré oči, ofinka jak z "Beatles". Celkovo prabiedne efekty, či v čase násilia, odvrátený pohľad kamery. Je obrovskou škodou, že tento horor s pár slušnými nápadmi točili buď neschopní ľudia, alebo naopak talentovaní, no bez finančných prostriedkov. Ja sa prikláňam k druhej variante. Ruku na srdce. Komu pripadal niektorý z efektov strašidelný? Pri ktorej gore scénke ste odvracali zrak? Až ma to mrzí, že som opäť katom, no keď to nejde, tak to nejde. Ale aby som len nenadával. Hudba bola famózna! Len vďaka nej dokázal snímok navodiť tu správnu, toľko potrebnú atmosféru. Záver potešil. Na amatérsky počin, nie najhoršie odvedená práca. Snaha sa uprieť nedala - 55%. ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

No čekal jsem nějakou super prasárnu a dostal jsem průměrnou prasárnu. Tím není myšlena kvalita filmu, ale kvalita gore a podobných věcí a ta je na průměrný úrovni, ale dá se to. Nic přelomovýho se tu pro znalýho člověka nenajde. Samozřejmě, že příběh je pak totálně dementní a slouží jenom aby vysvětlil proč tam jsou ty masakry. Každopádně dejte bacha na psychotický ďáblem posedlý zfanatizovaný parchanty! Jo a název filmu je poněkud zavádějící zdá se mi. Aspoň teda pro mě. Takže celkově těsně nad uspokojivým průměrem.55% ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Atmosféricky celkem slušné, technická stránka věci relativně zvládnutá a námět neurážel. Ale nevzpomenu si, kdy jsem viděl něco tak mizerně zahraného. Ne že by to tam jeden nebo dva herci kazili ostatním. Tady byli vyloženě špatní všichni a pohodlně by je přehrál kdokoliv z učínkujících v céčkových monster hororech. Škoda. 30% ()

Galéria (21)

Reklama

Reklama