Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenzie (133)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Dokiaľ tam ešte chodil imf, tak to bolo za 4* (A aj keď sa tam občas objaví, tak ukazuje jak už je mimo. V Ázii sa už nevyzná a u USA akčniakov vyzdvihuje také chujoviny, že to zdravý rozum neberie. Monster Hunter WTF?), ale odkedy ho nahradil Rimsy s vkusom, ktorý nikoho nezaujíma, tak to išlo dolu vodou. Cival je tam za namysleného kokota a aj keď viem, že to len hrá, tak mi príliš nesedí. (Vďaka spin-offu na pive s Civalom mi ale predsalen konečne trochu prirástol k srdcu.) No a megafrajer Hlad to sám nezachráni. Running gag s Karlom je už tiež za zenitom. Ku kvalitám starej audio verzie MovieZone FM sa to nikdy nepribíižilo. Holt, vtedy to pôsobilo oveľa spontánejšie a nadšenejsie. Teraz už chlapi pôsobia ako starí unavení chreni, ktorých filmy príliš nebavia. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Pecka pre milovníkov filmov od milovníkov filmov a pre mňa osobne najlepší filmový magazín na YT. Chalani vedia o čom hovoria, majú neskutočný prehľad, naštudované kopu zaujímavých informácií o filmoch, jeho aktéroch, resp. zákulisí ich vzniku, zápal, nadšenie pre vec a čo je najdôležitejšie: HUMOR z nich sála na míle ďaleko. Úplne najradšej mám MZ Live speciály o vzniku vybraných klasických, kultových filmov a Encyklopédiu akčného filmu, v ktorých sa vždy dozviem ohromne veľa nového (všetky 3 segmenty  považujem za 1 reláciu),občas si ale zapnem aj Mz Live časti, aby som vedel čo je nového aj v súčasnosti a aké kúsky stoja/nestoja za to, aby som im dal šancu. Za mňa ako cinefila nemôžem inak než napáliť tomu plný počet. 100%. PS: najvtipnejší: Cival, najväčšia encyklopédia a nekonečná studnica informácií: Mr. Hlad / Imf. ()

Reklama

Hugo01 

všetky recenzie používateľa

Určitě něco, co bude bavit sledovat každého filmového fandu! Ať už s názory těchto tří(?) filmových znalců souhlasíte či ne, určitě se minimálně zasmějete, pokud vás tedy troška toho černějšího (místy i velice černého) humoru nerozhodí. Pokud chcete být up-to-date v rámci dění ve filmovém světě, rozhodně nezapomeňte každých 14(?) dní sledovat! ()

Foxhound#1 

všetky recenzie používateľa

A tak jako jo, občas to jsou 2 hodinky skvělé zábavy, ale občas to jsou skoro 2 hodiny, kdy mě Cival svýma kecama sere, Rimsey stále dostává čouda a Hlad s Imfem jsou tak kriticky na výši, že z toho člověk dostane závratě. Naštěstí se to děje méně často, než výskyt KarlaR (i ten by mohl být menší).  Zkrátka zachovejte původní čtyřčlenou silnou skvadru a prosím co nejméně zvěte Djůda a toho druhýho pišišvora, to je pak těžká nuda. ()

Kejdlo 

všetky recenzie používateľa

Chlapci tomu rozumí, jsou svými postoji zajímaví a jako filmový fanoušek se v "Moviezone Live!" vždycky dočkám zajímavých recenzí na ty nejnovější bijáky. Tihle geeci mě fakt baví a přál bych jim prosazení v televizi. Když už je na TV Metropol Indián, proč ne Moviezone. Zase si ale nedovedu moc dobře představit, jak by Mr.Hlad se svými sarkastickými poznámkami uspěl u TV před desátou večerní. EDIT: 30 vydání je co do informovanosti a humoru ze všech dílů prozatím nejlepší. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama