Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ona miluje chaos, on poriadok. Ako spolu vydržia v jednom byte? (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (82)

Dado 

všetky recenzie používateľa

Zatiaľ sa naplnili všetky moje očakávania, sitcom je to viac (oveľa viac) trápny a nudný než vtipný, najviac ma však iritoval najmä ten smiech v pozadí pri každej hlúposti, ktorá môže pobaviť akurát tak... nikoho. 1* zatiaľ dávam za toho malého blonďatého chlapca, ktorý mi pripomína najmä svojou drzosťou a záľubou v podobe sledovania TV Jakea z Dva a pol chlapa. Po niekoľkých častiach: No, stále to nie je nejaká sláva, no dá sa na tom pobaviť a určite je to lepšie ako konkurent z TV JOJ, takže idem o 1* nahor. (40%) ()

Mire odpad!

všetky recenzie používateľa

Ejha! Aké prekvapenie! Dopadlo to presne tak ako som čakal! Opozerané ksichty recitujú nevtipné repliky a do toho tie typicky slovensky prijebané džingle a zvučka. Ďakujem pekne Narkóza za ďalší prírastok do rodiny exkrementovej produkcie. Ešte som zvedavý na premiéru ďalšieho sitcomu u vaších kolegov z HNOJky, so stejne trápnym hereckým obsadením. Vojlá! ()

Reklama

brasek odpad!

všetky recenzie používateľa

Horšie ako odpad! Mám proste alergiu na takéto hlúposti. Tipoval som, že to bude také odporné ako Popovičov Nebožiec... nebolo, ale trhá mi to vnútornosti rovnako silno. Určite mám predsudky k tomuto seriálu kedže TV Markíza počas iných programov pustila pobehujúce postavy z tohto "sitcomu" na obrazovku a platí si v niektorých médiách silnú reklamu so spojlermi o čom bude ďalšia Zita. Myslím si, že kvalitný a zábavný seriál by nepotreboval umelú publicitu. ()

actor-SP 

všetky recenzie používateľa

Zita je z pohľadu sitkomu veľmi nudný sitkom, čo znamená že by si za hodnotenie kvality svojho žánru zaslúžil odpad. Postavy však, ktoré vystupujú v tomto seriály majú neobyčajný impulz a šťavu ( zita, právnik a hetero). Zisťujem že H. Krajčová je výborná a D. Cinkota ako vždy s pevným charakterom ako sa na dobrého herca patrí. Takže..scenár je na hovno, chémia priemerná ---) 1.5* P.S: všimli ste si nápaditú kameru ? ..v slovenskom seriáli som ju ešte nevidel ()

cervenican odpad!

všetky recenzie používateľa

Samozrejme že je to trápne - a nič originálne... Tento tzv. ,,Supersitkom,, je otrasný, nie je tam žiadny humor, otrasné ksichty. Dušan Cinkota nepatrí vôbec pred kameru. On bude pre mňa vždy ten kto úžasne daboval Chandlera Binga z Priatelov :) Alebo Semir Gerkhan z Kobry 11 :) Tento sitkom je naozaj odpad. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (4)

  • Jana Oľhová si už starostlivú matku Heleny Krajčiovej zahrala, a to v seriáli Profesionáli (od r. 2008). V jednej epizóde tohto seriálu si Krajčiová zahrala aj s Dušanom Cinkotom. (matthew.17)
  • V jednej z častí sa objavil aj dnes už zosnulý, legendárny slovenský hokejista Pavol Demitra, ktorý stvárnil samého seba. (Patrik200s)

Reklama

Reklama