Reklama

Reklama

VOD (1)

Televízna hviezda Jules (Cameron Diaz) a jej partner Evan (Matthew Morrison) prichádzajú na to, že život vo svetle reflektorov je absolútne nič oproti tehotenstvu. Premúdrelá detská spisovateľka Wendy (Elizabeth Banks) ochutná svoju vlastnú medicínu, keď s ňou začnú mlátiť hormóny. Jej manžel Gary (Ben Falcone) sa snaží, aby ho neprevalcoval vlastný otec - alfa samec, ktorý čaká dvojičky so svojou mladou a krásnou ženou Skyler (Brooklyn Decker). Rosie (Anna Kendrick)a Marco (Chace Crawford) sa musia popasovať s otázkou: Čo robiť, keď prvé tehotenstvo príde skôr než prvé rande? Fotografka Holy (Jennifer Lopez) sa chystá na cestu okolo sveta, aby adoptovala dieťa. Jej muž Alex (Rodrigo Santoro) si týmto nápadom nie je tak istý a snaží sa svoju paniku zvládnuť v skupinke zaslúžilých otcov, kde platí základné pravidlo: "Žiadne odsudzovanie!" Každému sa predsa niekedy stane, že mu spadne dieťa do záchodu alebo zje cigaretu, prípadne vyzdvihne z jaslí cudzie dieťa. (TV Markíza)

(viac)

Videá (45)

Trailer 2

Recenzie (261)

IQ Tiqe 

všetky recenzie používateľa

Pořádná dávka estrogenu, kterou žádnýmu chlapovi nemůžu doporučit. Neni to „až tak“ blbý a trapný, ale moc k tomu nechybí; ale za to je ten film úplně zbytečnej. Jako komedie to za moc nestojí, scéna s epidurálkou je obšlehnutá z Coupling a opět si neodpustili sračkoidní americký závěr plný rádobychytrých keců. Aspoň že J Lo je mile usměvavá jako vždy a aspoň Liz Banks hraje. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 4 | hudba 6 | humor 1 | akce 1 | napětí 1 | pustil bych si znovu 4 ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Pár vtipných momentov sa našlo, padla aj hláška, či dve... proste klasická romantická komédia, tentokrát s motívom tehotenstva. Romantická komédia, ktorá nepatrí medzi filmy, ktoré by ste museli vidieť. Ja som si film pustil predovšetkým kvôli niekoľkým jedincom, ktorí vo filme hrajú (Cameron Diaz, Jennifer Lopez) zvyšok hercov buď nemám rád alebo som ich videl len v pár filmoch, ale moc na mňa nezapôsobili, tu tomu nebolo inak. Myslím, že tento film je pre matky, ktoré prežili to, čo hlavné hrdinky, ale pre nikoho iného už nie. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Podľa toho hodnotenia som čakal naozaj niečo dosť priemerné a nevýrazné. No napokon sa mi to celkom pozdávalo, aj keď miestami bol dej až príliš prehustený a niektoré postavy (resp. celé páry) mi tam prišli úplne prebytočné - tým mám namysli hlavne Rosie a Marca (Anna Kednrick & Chace Crawford), ktorí mi do toho konceptu až tak nezapadali. Ale inak príjemná oddychovka z prostredia tehotenstva, očakávania vytúžených detí a všetkého okolo toho. A to slabé hodnotenie naozaj ten film trochu podcenilo. Za mňa ľahký nadpriemer, 3*. ()

Rosaviva 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film měl očividně nalákat hlavně na spoustu známých tváří, protože ruku na srdce, kdo by se na to jinak podíval. A jestli tenhle film měl navodit holky na to aby chtěli mít děti, protože je to super, tak se to rozhodně nepovedlo, mě to spíš odradilo ještě víc. Normálně bych řekla, aby vyhodili některé postavy aby ten zbytek mohl mít lepší příběh, ale on to byl příběh tak něják o ničem, takže mi tu možná těch hodně postav vůbec nevadilo. Jednou se na to podívat dalo, něják extrémně jsem se u toho nenudila, ale znova už rozhodně ne, ani si nemyslím, že si na to zítra ještě vzpomenu. 3* Naprosto nejlepší na celym filmu byla parta tatínků v parku. ()

ivishka 

všetky recenzie používateľa

Přemíra hereckých profláklých tvářiček mi nedovolí snížit hodnocení, přestože je tento film naprosto o ničem. Tlachačka nad tím jak otec zapomněl na přebalovacím stole děcko nebo kdy blinká a nebo dětská kniha o kojení zvířat a lidí?! REALLY? Je celkem smutné, že to tvůrci zaobalili do takové spousty příběhů ve kterých se není sto vyznat a hlavně bych tomu vytkla tu dlouhatánskou stopáž, která mě přivádí na myšlenku, že čím delší film tím větší nuda. Pokud se jedná o zfilmované knihy, které se neobejdou bez prvotních kacánků tak budiž, ale nic o ničem bez ničeho s velkým hovínkem v plenkách....ach jo..to je zase film. ()

Galéria (74)

Zaujímavosti (6)

  • Film je inspirován stejnojmennou sérií populárních příruček o těhotenství, kterých se do roku 2011 prodalo více jak 14,5 miliónu kusů. (Avalon820)
  • Okrem mesta Atlanta pracovali filmári aj v Juhoafrickej republike, kde sa natáčali scény z Etiópie. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama