Reklama

Reklama

Felix je utiahnutý, hanblivý chlapec, outsider, ktorý so spolužiakmi oslavuje úspešné zakončenie prváku na univerzite. Nálada na party postupne graduje, až kým niekoho nenapadne zahrať si hru vadí-nevadí, ako inak, v šialenom podaní okorenenú sexuálnymi narážkami, s čím ale nesmelý Felix zjavne nemá žiadne skúsenosti a vyrobí si trapas. A ani náhodou nevyzerá, žeby to vzal s humorom. O niekoľko mesiacov neskôr oslavuje Felix narodeniny a jeho priateľom prídu pozvánky na narodeninovú party. Skupinka priateľov sa postupne schádza na dohodnutom mieste, kde netrpezlivo čakajú na svojho hostiteľa. Zabudli však, že Felix je chlapec z bohatej a váženej starej francúzskej rodiny. A keďže vo vážených rodinách ide o česť, niektoré veci sa len tak neodpúšťajú... (gfrusvk)

(viac)

Recenzie (127)

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Bavil som sa.Aj keď tento film sa vyznačuje dosť dlhými konverzáciami ale malou akciou.Hrať fľašku s neznámym a ešte aj psychopatom sa moc nevypláca.Tento film je predvídateľný a už dopredu viete ako tento film dopadne.Odohrávalo sa to hlavne na chate a v jednej miestnosti,ale vobec to nevadilo.Sympatický herci,vraždy boli niekedy veľmi vynaliezavé a aj natočené to bolo dosť dobré. ()

playboxguest 

všetky recenzie používateľa

Zjistila jsem, že mám úchylku na filmy, kde si zahrávají s psychikou postav do takové míry, že se oběti prostě vykydlí mezi sebou, ať se jim to líbí, nebo ne, hlavně když zbude naděje, že se z toho pozabíjením kámošů vylíže alespoň někdo. Battle Royale, nebo Would you rather jsou sice větší guilty pleasure, ale ani Truth or dare přes svou průměrnost a okoukanost příliš nezaostává a já se z devadesátiminutové stopáže nudila jen sporadicky. Obsazení mě mile překvapilo, šéf celé téhle srubové akcičky (rozuměj - záporák) mi byl kupodivu nejsympatičtější, ale ani oběti mě tentokrát vyloženě neprudily, což je u nízkorozpočtového thrilleru skoro zázrak. 60% ()

Reklama

Khumbac 

všetky recenzie používateľa

Když jsem se dnes rozhodoval jaký thriller nebo horor bych si pustil narazil jsem na tento Britský kousek /Pravda nebo úkol/ a musím říct že jsem se ani na minutu nenudil. Herci vybraní na míru dobře. Pošahaný bratr zmrzačeného sourozence a jeho ACID TEST :) Eleanor mě příjemně překvapila. Doporučuji ! ()

Flipnic 

všetky recenzie používateľa

Výbornej kousek!! Začíná to několika zavedenýma klišé, školní večírek, průsery, pozvánka na párty na chatu (Osamělá chata vakt ve stylu Rvil Dead 1) ... Herci hrají perfektně a postavy, které herci hrají pak začnou hrát tu "mišuge americkou hru truth or dare" ... Pak se ovšem rozjíždí teror jednoho jednoho, kdy se přibíjí k židlím, lepí pásky kolem rukou a úst a rozjíždí se fat drsnej teror. Opravdu, opravdu dobrý na tom je, že film je úplně nepředvídatelný a dále že divák si může vytvořit vztah k postavám a že nikdy neví, která postava padne a která ne. Tenhle film mi nápadem maličko přišel jako toliko letos úspěšný Cabin in the Woods (2012), který sklidil nesmysně tolik ohlasů. Tento ne a přitom je lepší a fakt je to brutální!! ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film jasně dokazuje,že flaška nemusí být zábava jenom na párty,ale může z toho být i solidní zábava na filmovým plátně.Samozdřejmě pokud se to dobře uchopí.Navíc filmy ve stylu Would You Rather nebo třeba Vile já prostě můžu.Navíc mi to hodně (hlavně ze začátku) připomínalo film The Final.Ale každej z těchto filmů si šlape svou vlastní cestičku a je úplně jinej.Hlavní pošuk hrál skvěle a ostatní herci si to střihli taky dobře.Snímek byl dobře natočenej a hned od začátku mě v táhl do děje.Takže za sebe říkám,že to bylo příjemný a nečekaný hororový překvápko,který můžu klidně doporučit.Snad jen nadšenci gore efektů(což jsem i já) by mohli brblat,ale myslím si,že tenhle kousek to skvěle utáhl i bez nich a to se taky cení.Spokojenost. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (1)

  • Film měl premiéru na Americkém filmovém trhu dne 3. listopadu 2011. (Worry77)

Reklama

Reklama