Reklama

Reklama

Nikto jej neverí. Nič ju nezastaví.
Jill jedného dňa zistí, že jej sestra bez stopy zmizla. Sériový vrah, ktorý Jill uniesol pred rokom, sa zrejme vrátil a chce sa jej pomstiť. Aby zachránila sestru, Jill musí celkom sama vypátrať únoscu a znova mu čeliť tvárou v tvár.
Pred rokom uniesol Jill záhadný muž a vrhol ju do hlbokej jamy plnej mŕtvol svojich predchádzajúcich obetí. Ako jedinej sa jej podarilo únos prežiť, pretože spoznala páchateľovo tajomstvo. Rok po tragickej udalosti rovnako záhadne zmizne aj jej sestra Molly. Jill je presvedčená, že únosca sa vrátil. Jej sestru zrejme čaká rovnaký osud a do zajtrajšieho dňa môže byť mŕtva. Polícia jej, tak ako predtým, neverí a Jill nezostáva nič iné, len začať pátrať na vlastnú päsť. Podarí sa jej však do dvanástich hodín nájsť vraha a zachrániť sestrin život? (TV JOJ)

(viac)

Videá (22)

Trailer 1

Recenzie (178)

noelcoward73 

všetky recenzie používateľa

Na film Zmizelá jsem se podíval hlavně ze dvou důvodů: prvním byla synopse, druhým Amanda Seyfried, kterou jsem zatím viděl pouze v muzikálu Mamma Mia!. Herecky mě velmi zaujala, proto se těším na další filmy, kde ji opět uvidím. Již po asi 20-ti minutách filmu jsem věděl, že se nebude jednat o nic podprůměrného. Líbilo se mi, jak napětí pozvolna stoupá. Takové filmy vždy rád sleduji. Dále mě zaujalo, že vzpomínky Jill (Seyfried) byly jen lehce naznačené a divák do téměř poslední chvíle netušil, zda se ve všem jedná o skutečnost nebo o částečný výmysl. Pěkné byly i výmluvy Jill v různých situacích a v neposlední řadě povedený závěr. Herecké výkony, námět, kamera a režie byly vynikající. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Možno, že sa to na prvý pohľad nezdá, ale jedná sa o veľmi napínavý príbeh. Jedna žena, ktorá ide za svoju pravdou. Ona vie, že má pravdu a preto zvíťazí. Voľba A. Seyfried bola veľmi dobrá, jej účinkovanie bolo dobré. Vyrovnanie účtov zo záporákom je nekompromisné. Osobné hodnotenie: 76% (***) ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA $11,682,205Tržby Celosvetovo $19,130,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $795,206 //počet predaných kusov 17,632Tržby za predaj DVD v USA $2,802,226 //počet predaných kusov 111,680║ prekombinovaný thriller, neustále na vážkach, čo je a čo nie je pravda zo šikovnou Amandou Seyfried nadmieru odsýpa a strhne, vďaka v celku dômyselným riešeniam /80%/ ()

A.Beech 

všetky recenzie používateľa

Viem, moje hodnotenie trochu vybočuje percentám filmu, ale mňa to bavilo. A to aj napriek tomu, že som mal ku koncu veľké výhrady. Správanie hlavnej postavy ku koncu filmu je vážne dementné a tak "filmovo americké". Taktiež keby bol prezradený spôsob, akým sa teda vrah dostal do domu, by rozhodne pomohlo znížiť vnímanie dementnosti filmu. ALE - nenudil som sa! Slabé 4*. Ak by som mal brať naplno do úvahy dementnosť tak by to boli 2* (prečo teda nehodnotím 3*? Neviem. Ale Emily Wiskersham mám v obľube). ()

cariada 

všetky recenzie používateľa

Normální film o holce co někdo unesl a ona to špatně nese neboť jí nikdo nevěří. Pak zmizí její sestra a ona si myslí že to udělal ten samý co jí. Jenže kdo by jí to věřil bez důkazů a po léčení na psychiatrii. Tak pátrá na vlastní pěst jenže dělá víc škody než užitku. Za zmínku stojí hlavní hrdinka krásná Jill jinak nic převratného co by ve vás po čase zanechalo nějakou vzpomínku. ()

Galéria (64)

Zaujímavosti (8)

  • Powers (Daniel Sunjata) hovorí Hoodovi (Wes Bentley), že ak chce baliť ženy, mal by sa stať hasičom. Toto je pravdepodobne odkaz na to, že Sunjata hral niekoľko sezón hasiča v seriáli Zachráň ma (od r. 2004). (Arsenal83)
  • Celý film bol natočený v meste Portland v americkom štáte Oregon. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama