Reklama

Reklama

Nikto jej neverí. Nič ju nezastaví.
Jill jedného dňa zistí, že jej sestra bez stopy zmizla. Sériový vrah, ktorý Jill uniesol pred rokom, sa zrejme vrátil a chce sa jej pomstiť. Aby zachránila sestru, Jill musí celkom sama vypátrať únoscu a znova mu čeliť tvárou v tvár.
Pred rokom uniesol Jill záhadný muž a vrhol ju do hlbokej jamy plnej mŕtvol svojich predchádzajúcich obetí. Ako jedinej sa jej podarilo únos prežiť, pretože spoznala páchateľovo tajomstvo. Rok po tragickej udalosti rovnako záhadne zmizne aj jej sestra Molly. Jill je presvedčená, že únosca sa vrátil. Jej sestru zrejme čaká rovnaký osud a do zajtrajšieho dňa môže byť mŕtva. Polícia jej, tak ako predtým, neverí a Jill nezostáva nič iné, len začať pátrať na vlastnú päsť. Podarí sa jej však do dvanástich hodín nájsť vraha a zachrániť sestrin život? (TV JOJ)

(viac)

Videá (22)

Trailer 1

Recenzie (178)

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Čo sa týka príbehu, tak je to taká krimi klasika. Všetky toľko krát videné záležitosti. Nehovorím, že by som sa nudil, to nie. No prirovnal by som to k pilotnému filmu nejakého nového seriálu, ktorého jediným benefitom je Amanda Seyfried. Ak by sa naozaj jednalo o nalákanie na novú krimi sériu, tak by som chuť vidieť viac nedostal. ()

A.Beech 

všetky recenzie používateľa

Viem, moje hodnotenie trochu vybočuje percentám filmu, ale mňa to bavilo. A to aj napriek tomu, že som mal ku koncu veľké výhrady. Správanie hlavnej postavy ku koncu filmu je vážne dementné a tak "filmovo americké". Taktiež keby bol prezradený spôsob, akým sa teda vrah dostal do domu, by rozhodne pomohlo znížiť vnímanie dementnosti filmu. ALE - nenudil som sa! Slabé 4*. Ak by som mal brať naplno do úvahy dementnosť tak by to boli 2* (prečo teda nehodnotím 3*? Neviem. Ale Emily Wiskersham mám v obľube). ()

Reklama

zdenny 

všetky recenzie používateľa

Nedávno jsem viděl film „Zmizelá“ z roku 2014 s Benem Affleckem a zřejmě jsem se chtěl tímto tématem unášet ještě chvíli. Ale nemusel jsem. Zde se jedná se o jiný film. Což by tak nevadilo. Co mi vadilo, že byl film totálně nelogický se spoustou bugů. Obyčejná holka celý film úspěšně přechcává místní policejní sbor. Dokáže se dostat z úplně každé situace. Únosce všechno myslí tak, že si myslíme, že inteligentnější režisér lidských životů prostě neexistuje. Abychom zjistili, že všechny indicie byly naprosto zbytečné. Nechci spoilerovat, i když by to vzhledem ke kvalitě filmu vůbec nevadilo. Tak tedy jen napíšu, že nejchytřejší na světě je ta holka, druhý nejchytřejší je únosce a největší pitomec každý policajt, který se ve filmu mihne. Proto vyzývám ke zrušení všech policejních sborů v USA (možná nejen tam) a budu podporovat klonování Amandy Seyfried. Bude to určitě levnější, protože každá jedna pracuje kvalitněji a efektivněji než jedno policejní oddělení. A to minimálně jedno oddělení. ()

Mortishka 

všetky recenzie používateľa

Určite nie som sklamaná, po prečítaní negatívnych komentárov som mala chuť si to pustiť už len preto lebo viem že vždy sa moje názory na film dosť odlišujú..a veru dobre som aj spravila. Je to slušný Thriller, dej šlape ako má, herečka nezaostáva okrem toho že je veľmi krásna sa do tejto postavy naozaj vžila. Len mi tam troška chýbalo vysvetlenie prečo dotyčný pán vrah tieto dievčatá unášal, mučil a zabíjal. No nevadí slečna nebezpečná všetko zvládla aj sama a zlikvidovala vraha , veď načo sa spoliehať na policajtov keď kočka je silná a zmákne to..ehm pravda troška nelogiky ale tak berme to predsa s rezervou, je to len zábava a hlavne film :) ()

Rodriguez 

všetky recenzie používateľa

Velmi zajímavý a jednoduchý příběh, který nikterak neurazí a mě potěšil. Jak málo stačí k záměně a mladá žena zjistí, že ji z domu zmizela sestra. Jenže ji nikdo nevěří a myslí si, že je blázen. Před lety ji "někdo" unesl a ona ho neuměla popsat, žádné stopy a nyní se to "prý opakuje". Přišel si opravdu pro ni...?? 75% ()

Galéria (64)

Zaujímavosti (8)

  • Film sa stal kasovým prepadákom, kedy si nezarobil ani na náklady. (Arsenal83)
  • Film před svým uvedením do kin neměl novinářskou projekci. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama