Reklama

Reklama

Mýtus o pyžamovej párty

  • Česko Mýtus o pyžamové party (viac)
Trailer

Štyrom teenagerom začína posledná letná noc pred začiatkom školského roka. Hľadajú cestu, ako nájsť lásku a dobrodružstvo pri honbe za prvými bozkami, krátkodobými platonickými vzťahmi, popularitou a večierkami a medzi tým všetkým objavia tiché výnimočné momenty, ktoré oveľa neskôr získajú miesto v ich srdciach ako to najlepšie, čo kedy v mladosti zažili... (Film Europe)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (20)

MontyBrogan 

všetky recenzie používateľa

Film, v ktorom neexistujú rodičia! Keby som bol šestnásťročný Američan, asi by teda patril medzi moje obľúbené. Lenže ja akosi nie som. No bavil som sa aj tak. David Robert Mitchell, režisér a scenárista v jednom, tu dokázal byť natoľko empatický k postavám, že si drvivá väčšina z nich získala moje sympatie. Otázka je, nakoľko sa niečo také stotožňuje s realitou. Tým však nemyslím náklonnosť jedného chalana k obidvom dvojičkám naraz, toto konkrétne sa nepochybne môže stať každému. ()

ORIN 

všetky recenzie používateľa

Debut trpící obvyklými (dá se toho za jednu noc tolik stihnout?) nešvary, k nimž nepočítám zmiňovanou absenci rodičovského elementu (jde přeci o poslední noc svobody), přesto s poměrně zřetelným režijním rukopisem a myšlenkou, kterou dokáže přenést na diváka. Teenagerem by to mohlo pohnout a nějakou chvíli v něm rezonovat, těm starším to navodí maximálně lehký pocit nostalgie. ()

Reklama

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Prci prci prcičky v artovom prevedení. Mitchell tu prináša unikátny pohľad do duše teenagerov a ich klasických trápení či radostí. Celkom príjemne sa na to pozeralo a ani postavy neboli nesympatické. Trošku by som očakával väčší emočný presah, nakoľko som mal pocit, že tí herci to hrali až moc strojene a v konečnom dôsledku sa to minulo účinku. Preto uberám jednu hviezdu. Každopádne ale zaujímavý teenage movie. 60 % ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Nádejný debut, ktorému chýba silnejší soundtrack (napravené v It Follows) a väčší focus na vybrané postavy (čiastočne napravené v It Follows). Totižto postáv tu je neúrekom a je dosť ťažké sa orientovať, kto s kým a prečo. Niektoré dejové línie sú navyše, resp. pri takejto minutáži nie je čas ich dostatočne rozvinúť. Taktiež filmu by prospel výraznejší soundtrack, okrem Beiruta a videoklipovej sekvencie počas neho je soundtrack zmes tichých nudných indie flákov. Inak super, sympatické postavy, fajn príbeh, dobrý casting - štandardné indie. ()

dragon'88 

všetky recenzie používateľa

Pozeral som to uz druhykrat, medzitym som si na to viackrat spomenul. Velmi sa mi paci atmosfera, ako samotneho tepleho leta, tak aj prazdnin. Film poukazuje prave na ten cas prechodu medzi detstvom a dospelostou, kedy este stale vidime naznaky stastia. Dokonca priamo aj postavu, mozno zalozenu na autorovi, ktora nas pouci o tom, ake bolo detstvo vlastne dobre, ale nedokaze sa k nemu vratit. Milujem tu atmosferu, musim zvysit hodnotenie. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama