Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film je inspirován děsivým příběhem "Netvora z Černé laguny". Popisuje osud dvou rodin, které jedou na dovolenou na místo, kde budou lovit ryby. Od chvíle, kdy pod ledem uvidí krvelačnou nestvůru, budou muset bojovat o holý život. (LIVINGDEAD)

Recenzie (2)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Bohovské novinky teraz väčšinou vychádzajú, fakt. Skupinka blbečkov loví príšerku na zamrznutom jazierku, akurát že im akosi nedochádza, že v skutočnosti tá príšerka loví ich. Takmer celý film sa odohráva na jednom a tom istom mieste, a tí idioti nie že by odišli preč, radšej vyše hodiny diskutujú, ako ju uloviť, zabiť, pomstiť sa. Trochu tej krvi tam bolo, ale ináč je to stupidita po všetkých stránkach. A ešte keď som videl, ako úžasne tá bytosť vyzerá, mal som pocit, že som sa vrátil v čase o dobrých 30 rokov. Radšej ju ukazovali len v rýchlych zostrihoch, čomu sa ani nedivím. Záver to pochoval už úplne. Bodík len tak zo súcitu. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Nemyslím si, že by bol tento horor až taký zlý, aby bol v čiernej farbe, aj keď mám vo zvyku subjektívne nadhodnocovať filmy zo snežného prostredia, pre ktoré mám jednoducho slabosť. Nenápadný monster horor o rodinke, ktorá sa vyberie rybárčiť na odľahlé zamrznuté jazero, v ktorom sa však ukrýva príšera, je na monster filmy nezvykle pomalý, až tichý. Mňa však bavil; bolo to kvalitne natočené, v peknom prostredí, s mrazivou atmosférou a aj keď postavy boli až na Michaela Rookera nezaujímavé, dobre poslúžili ako korisť pre zubatú, gumovú príšeru, ktorá sa občas objavila a niekoho zabila. ()

Reklama

Zaujímavosti (1)

  • Scény odohrávajúce sa vo vode sa natáčali v interiéri budovy. Nakrúcalo sa takisto aj na jazere Great Sacandaga Lake in Mayfield v štáte New York. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené