Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po zmenách v právnickej kancelárii a Mikeovom odchode sa Harvey a Zane sporia o to, kto z nich sa stane riadiacim spoločníkom firmy. Zároveň majú klientov, u ktorých dochádza k stretu záujmov a jedného z nich musia presvedčiť, aby sa dal zastupovať inou kanceláriou. Harvey si na túto prácu povolá Alexa, zatiaľ čo Zane o to isté požiada svoju pravú ruku, nekompromisnú právničku Samanthu Wheelerovú. Louis medzitým zadá Katrine úlohu, aby posúdila, ktorých desať právnikov budú musieť vyhodiť. Je medzi nimi aj Brian, čo Louisa mimoriadne rozčúli a Katrinu musí zachraňovať Donna. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (4)

jh666 

všetky recenzie používateľa

Měl jsem obavy, ale nakonec jsem spokojen. Jen ta Katherine Heigl mě tam irituje. Ale aspoň bude mít víc prostoru Katrina. ()

tuntavala 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Brian:"Muzes jit dál." Rachel:"Promin. Nechtela jsem." Brian:"Ale, ano. Jen jsi me chtela dodelat to, co delam." Rachel:"Dobre." Brian:"Dekuji," Rachel:"Nemas za co." Brian:"Dekuji ti, ze si se za me primluvila u Katrine." Rachel:"Prisel jsi na to." Brian:"Ano." Rachel:"Mela jsem o tobe pravdu." Brian:"Mas pravdu o kazdem." Rachel:"Ano. Vetsinou, A ted mam pravdu v necem jinem. Katrina te potrebuje." Brian:"To je mozne, ale kdy si pomyslim, ze kdyz tu zustanu, tak nekdo jiny, koho mam rad, dostane padaka..." Vubec by jsem nesel za Louisem." Rachel:"A to je presne ten duvod, proc si te tu musime nechat. A vidim to tak, ze bud pomuzes Katrine spravne se rozhodnout, nebo budes zit s tim, ze se rozhodla spatne. Tak jako s tebou." ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama