Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hoci sa Mikea Rossa napokon podarí dostať z väzenia, v právnickej kancelárii na Manhattane panuje mrazivá atmosféra. Spoločníci totiž čelia novej kríze, z ktorej sa prestížna firma už nemusí pozviechať a môže jej privodiť definitívny zánik. Rachel s Jessicou sa pokúsia trikom zvrátiť vývin procesu s Leonardom Baileym, ktorý čaká vo väzení na svoju popravu. Louis rozjíma o možnostiach, ktoré mu ešte zostali vo vzťahu s Tarou. Žena, ktorú chce zviesť, mu dláždi cestičky samými mínami. A teraz jedna z nich vybuchla... (TV Wau)

(viac)

Recenzie (4)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

S desátou epizodou jsem byl v podstatě spokojen a klidně bych přihodil i tu poslední hvězdičku, ale v součtu už na mě těch emocí bylo příliš. Chápu, je to moje chyba, jsem necitlivý a nemohu si pak podobné momenty užít takovým způsobem, jak si je vychutná emočně lépe vybavený divák, ale nenadělám nic. ()

tuntavala 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Mike: "Ahoj." Rachel: "Ahoj." Mike: "Rachel? poslouchej. Probehlo to velmi dobre. Netrap se tolik." Rachel: "Jak se nemam trapit. Mikeu, ta zena rekla, ze je podle ni vinen a zaloba to ma na zaznamu." Mike: "A Jessica ji jeste predtim stihla vyhlasit jako nekompetetnti a porota to slysela." Rachel: "Mas pravdu, slysseli tovsichni. Neveri tomu." Mike: "Vyslechnete Leonarda." Rachel: "Mikeu, jeste na to neni pripraveny." Mike: "Rachel, kdyz jsem vypovidal u soudu, nedal jsem porote jen duvod pustit me." Rachel: "Docilil jsi, aby te chteli pustit." Mike: "Presne tak. A nakon i chteli. A to jsem byl vinen. A co asi udelaji v pripade nevineho?" ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama