Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Amanda Pearcová (Monica Potterová) nie je ako iné dievčatá v jej veku. Napriek tomu, že je pôvabná, milá a šikovná, zatiaľ jej šťastie v láske ešte neprialo. Zdá sa, že v celom New Yorku, kde pracuje v múzeu ako reštaurátorka renesančných obrazov, sa pre ňu nenájde ten pravý. Po tom, čo svojho priateľa pristihla v posteli s inou, sa bojí nového vzťahu. Avšak pri náhodnom stretnutí so sympatickým susedom Jimom (Freddie Prinze Jr.) sa jej na chvíľu podlomia kolená. Jimova milá tvár sa dokonca premietne do Tizianovho obrazu, ktorý práve reštauruje. Lenže potom prichádza chvíľa veľkých pochybností. Všetko totiž nasvedčuje tomu, že Jim nie je tým, za koho sa vydáva. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (94)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Zo začiatku veľmi vtipné a podarené. Vtipy fungujú ako majú a celkový príbeh alebo teda zápletka je mierne nezvyčajná ale potom sa to akosi zvrtne, fekálne vtipy, stupidné zvraty a koniec vystrihnutý ako z nejakej bieloruskej komédie. Dôležité je podotknúť že Prinze Jr. nie je,nebol a ani nikdy nebude takým hercom, ktorý by utiahol celý film, On má len peknú tváričku, debilne pohľadný úsmev a filmové úlohy za ktorý by sa hanbil každý kto si hovorí herec. A zoberte si že takého to klofla SM gellar. Svet je divný. KaŽopádne Minica Potter tiež nie je idol krásy a tak vlastne film vybudovaný na postavách , postavy ničia. ich kvázi herectvo a prehrávanie a ku koncu silený humor je ako rana pod pás, vzhľadom na to že to vyzeralo sľubne. Zoberte si že máte film ktorý má stopáž menej ako pol hodiny a vy sa ku koncu nudíte a chcete aby skončil. Waters natáčal slušne a ako vravím niektoré scény sa fakt vydarili. Pes alebo sračka, ale je to príliš fekálne a príliš hlúpe aby to niekoho mohlo zaujať a aby ste si tento film udržali v pamäti. Tie dve sú za to že som to dopozeral. Čo je rozhodne úspech. ()

ArdathBay 

všetky recenzie používateľa

A zase romantická komedie. A zase mi byla doporučená. A zase mužem. Romantických klišé je tentokrát nad míru. A hloupostí - už jen první seznámení s Amandiným přítelem - má s ním rande a on spí (má sex) s jinou ženou v jejich bytě !!!!! Aby film měl i nějakou zápletku, mimo hledání toho PRAVÉHO, flákne se do něho "Okno do dvora", které je strašně uměle našroubované a málo uvěřitelné. No a obraz, co dostala Amanda k restaurování, kde musí dodělat obličej jedné postavě, a ano, ta postava je ON, působí jako PĚST na oko a být její šéf bych ji vyrazil. Fekální humor je nadbytečný a na modelky je pěkné pokoukání (hlavně ta konkoládová). ()

Reklama

loveless odpad!

všetky recenzie používateľa

Tenhle typ "modelek" se mi nelíbí, ale to je zas jen můj subjektivní názor. Freddie Prinze Jr. se mi líbí, ale snad vše co jsem s ním viděla byla strašná slátanina a jeho role byla trapná (chudák). Tohle je další slátanina se spoustou chyb, ze které jsem chvílema šílela a opravdu se nesmála ani nerozplývala nad pochybnou romantikou. ()

Karlos80 

všetky recenzie používateľa

Romantická slátanina, a celkem pitomá záležitost bez žádného pořádného děje, jakých bylo natočeno už bezpočet. Na ty ztřeštěné modelky se sice kouká hezky ale to je tak všechno. Za chvíli totiž omrzí i oni. Pokud je ti však 10-15 nebo si ženská na mateřské či v domácnosti tak je to film přesně pro tebe. Inu scéna kdy mladá holka se psem co se pravidelně složí při pohledu na zezkého chlapa hovoří za vše. Ztráta času! ()

teutates odpad!

všetky recenzie používateľa

Dôvod prečo Freddie Prinze Jr. tak rázne prestal byť vidieť?! pretože, točil a "ževraj" stále toči (čoho ja svedkom už vážne nechcem byť) takéto manipulatívne, záhadné a nadčasové snímky pre nežné pohlavie... nervy drásajúci snímok, ktorý svojou "krimi" zápletkou zamotá aj Sherlocka. Veľka snaha nepoužiť pejoratíva... 0,5/10 ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (1)

  • Tizianův obraz, který začíná Amanda restaurovat, se jmenuje Bacchanálie a visí v madridském Pradu. (Jezinka)

Reklama

Reklama