Reklama

Reklama

Súkromné neresti

  • Česko Soukromé neřesti (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Škandalózny rozhlasový moderátor a rebel Howard Stern šokuje svojich poslucháčov aj nadriadených svojím neobvyklým vulgárnym štýlom, keď sa nebojí celkom otvorene a bez zábran hovoriť ani o najväčšmi tabuizovaných témach. Nájde rovnakú odvahu aj pri ďalšom odvážnom kroku svojho života, keď musí prejsť z rozhlasového vysielania na obrazovku televízie? Americká životopisná komédia podľa skutočného príbehu moderátora Howarda Sterna. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (112)

Jello Biafra 

všetky recenzie používateľa

Autobiografický príbeh jednoho veľmi neortodoxného a slobodomyseľného rozhlasového moderátora. Howard Stern stvárnil sám seba vo svojom životnom príbehu plnom humorných situácií i nekonečného boja proti vedeniu jednotlivých rozhlasových staníc, ktoré v priebehu rokov vystriedal. Ako rádiový DJ bol totiž priekopníkom vulgárnych výrazov a tabuizovaných témat, ktoré v rozhlasovom éteri budili rozruch. Všetky škandály a prúsery, ktoré kedy spáchal mu však vyniesli nehynúcu slávu. Private Parts je bez výhrady vydarená životopisná komédia. ()

senyor 

všetky recenzie používateľa

Smršť hlášok a výborných vtipov, zabalených do životného príbehu moderátora, smejúceho sa konvenciám a spoločenským šablónam, ktorý sa bez výraznejšieho talentu alebo dobrého hlasu dokázal dostať na vrchol a možno ešte ďalej. Nuž, niekedy stačí chcieť, mať dôvtip a byť originálny a vyjde z toho obrovský úspech. A stačí na to nanose-... KUNDA!!! ()

Reklama

Radyo 

všetky recenzie používateľa

Do tohoto filmu jsem neměl ani ponětí, že existuje nějaký ultrapopulární moderátor Howard Stern. Teď už to vím a způsob, jakým to dal o sobě Stern vědět, mi přijde hoooodně povedený. Samozřejmě, že si nemyslím, že by skutečnost přesně odpovídala tomu, jak se Stern prezentuje v této komedii, ale to je vlastně úplně jedno, protože podstatné je to, že se divák při sledování jeho "životopisu" dobře baví. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Skoda, ze vsetky zivotopisne filmy nie su takto zabavne. Nerobim si iluzie ohladom toho, ze by si svoj pribeh Howard Stern neprikraslil. Ale to je jedno. Prikraslene su nakoniec vsetky zivotopisy a tento je naviac neskutocne vtipny. Skoda, ze aj u nas nevysiela nejaky podobny Howard Stern. Mozno by som si potom prvykrat v zivote pustil radio. 8/10. ()

Paity 

všetky recenzie používateľa

Krásně oplzlý, pobuřující a děti děsící film. Kéž by takových bylo více. Howard Stern by se asi u nás neuživil, takové koule pustit ho do rádia by tady u nás žádny direktor rozhlasové stanice neměl. Ale i tady se ukazuje, že kdyby kolem sebe neměl své kolegy, které mu jdou na ruku, nedokázal by nic. A to je pro mě to nejdůležitější sdělení. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (9)

  • Leslie Bibb v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)
  • Postava Kennyho "Pig Vomit" Rushtona je založena na Kevinu Methenym, programovém řediteli rádia WNBC v té době. Ve skutečnosti mu Howard říkal "Pig Virus" a ne "Pig Vomit". Pig Vomit byl název skupiny, která vytvořila úvodní znělku Howardovi show té doby. (c.tucker)
  • Živé vystoupení AC/DC bylo natáčeno v Bryant Park v New Yorku v červenci 1996. (c.tucker)

Reklama

Reklama