Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ramuovi Guptovi (Jimi Mistry), ktorý je v rodnej Indii učiteľom tamojšieho tanečného umenia, sa ani len nesníva o tom, čo ho čaká v najbližšom období. Darí sa mu síce a je aj obľúbený - ale on stále sníva o „veľkom svete“. Potom príde nečakané pozvanie do New Yorku, kde mu priateľ sľubuje luxusný byt, červený Mercedes a zástupy krásnych žien, aké pozná z Pobrežnej hliadky. Ramu ale hneď po pristátí zistí, že jeho kamarát z detstva pri písaní listu trošku popustil uzdu svojej fantázii – no i tak stále verí, že raz bude slávny! Skromné ubytovanie a prácu v indickej reštaurácii chápe iba ako provizórium, pretože vzápätí dostane prvú zaujímavú ponuku - až na mieste však zistí, že ide o nakrúcanie porna! Zoznámi sa tu s krásnou Sharonnou (Heather Graham), ktorá je ochotná odovzdať mu svoje skúsenosti, pretože sa rozhodla vydať a zmeniť doterajší spôsob života. A práve stretnutie so Sharonnou navždy zmení Ramuho život... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (68)

Kinema.sk (Jano Hušták)

"Guru je ideálna výplň na dni blaženého ničnerobenia medzi sviatkami. Ak nemáte náladu na krvák a nechcete si preťažovať mozgové závity vo chvíľach, keď sa krvný obeh sústreďuje skôr na tráviacu sústavu, ľahučký komerčný humor a zopár poučných New Age fráz o sexuálnom šťastí vám určite neuškodí." viac

Tiscali.cz (Michaela Klečková)

"Guru je zejména ve své první části sympatickou parodií na všechny zmíněné kořeny, z nichž vychází. Postupně se z něj ale nadsázka vytrácí a děj se tříští na jednotlivé skeče. Efektní jsou zejména hudební a taneční čísla a la Macarena po indicku, držící si odlehčenou, karikaturní formu. Po nevýrazné…"

Reklama

Reklama