Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je závěrečný večer v posledním drive-in kině v USA a promítač Cecil B. Kaufman (Richard Riehle) plánuje maratón toho nejlepšího pro oddané cinefily. V plánu jsou čtyři filmy, tak vzácné, že nikdy nebyly uveřejněny na americké půdě až do této noci. S názvy jako Wadzilla, I was a Teenage Werebear, The Diary of Anne Frankenstein a Zom-B-Movie oslavuje Chillerama nejen zlatý věk drive-in béčkových hororů, ale také zahrnuje více než čtyřicet let filmového nevkusu. (Goldbeater)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (97)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Ľudia prichádzajú do starého auto kina, ktoré dnešný večer premieta naposledy. Obsluha Cecil, ktorý v kine pracuje už "stáročia" má v pláne premietať klasiku z dávnej minulosti. Štyri nízkorozpočtové horory pre "najvernejších" fanúšikov starej školy. Najväčší horor ich, ale ešte len čaká ( zrejme ). Keď si človek odmyslí tú debilitu celého filmu, keď zavrie jedno oko pri tých neskutočne "našľahaných" efektoch, keď si jedno ucho zapchá úplne, druhé čiastočne, aby nepočul tie dialógy - TAK - tak aj tak nedostane to, čo by od seriózne hororu očakával. Áno viem, účelom tohoto filmu je úplne niečo iné. Mal by teda aspoň pobaviť. Mne to, ale prišlo dosť trápne. Horor určený len pre určitú hŕstku fanúšikov v ktorej sa JA nenachádzam. Vydržal som do 45 minúty. To bol môj strop. A Váš?? ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Totálna nechápačka. Ako môže mať takáto hovadina tak vysoké hodnotenie? To musí byť nejaká recesia, nie? Pokiaľ áno, tak aj ja z recesie dávam jednu hviezdičku. Viac dať nemôžem, pogrcal by som sa. Na druhú stranu uznávam, niektoré nápady boli fakt originálne, napr. obrovská dravá spermia kopulujúca so sochou slobody, nadržané zombie.... Tá forma však.... no neviem, pre mňa vrchol nevkusu s efektami a technikou na úrovni C-éčka zo začiatku 40. rokov. Miestami je to tak tupé a trápne, že aj Marabunta (1998) bledne závisťou. Obyčajne takéto hovadiny majú okolo 90 minút, ale tu nie, tu autori musia naštvať aj v tomto smere a natiahnuť to na plné 2 hodiny! Dopozerať do konca je preto výkon hodný olympijského zlata, jednoducho ide o jeden veľký hnus. 10/100 ()

Reklama

Dexter1 

všetky recenzie používateľa

čo si budeme nahovárať. Chillerama je ultimátny tribute lacným béčkam z éry Drive-In, ktorý tlačí na pilu hlavne z úrovne vkusu. Prvý príbeh opisujúci teror obrovskej spermie sa zapíše do pamäti svojím neopakovateľným humorom a pomerne slušnou formálnou stránkou, ktorá sa približuje ku Grindhouse počinom odo dvojice Q+R. Druhý príbeh o homosexuálnych werebearoch, som skôr pretrpel, lebo ani herecky, ani spevácky (keďže ide o muzikál) a ani humorom, či formalizmom nejde o nič výnimočné a jedná sa o najslabší segment z celého projektu. Nasledujúci príbeh o Hitlerovi, ktorý spraví obrovského židovského Frankesteina je naopak tým najzábavnejším z tohto celého. Hnusný a nekorektný humor s výstrihom Kristiny Klebe je skrátka dokonalý. Posledný príbeh je o extrémne nadržaných zombiekoch, ktorým dominujú husté hlášky a citovanie a čudesné parafrázovanie filmových klasík, tento úchylný segment ako tribute doceňujem snáď najviac. Každopádne ak máte radi úchylný humor za hranicou únosnosti a nevadí vám pri tom smršť krvi a pŕs, smelo do toho. P.S. hovno poviedku, ktorá bola asi najkratšia som nejako nevedel doceniť, aj keď išlo o zaujímavú a naozaj nápaditú fekálnu srandu. ()

FromHell 

všetky recenzie používateľa

Tak toto je fakt strašná konina!Wadzilla a The Diary of Anne Frankenstein boli fajn,no zvyšok mi prišiel viac trápny,ako vtipný.Tiež bohužiaľ nemám taký zmysel pre humor,aby som pochopil otrasné hudobné vsuvky,ktoré považujem za najväčšie peklo v celom filme...Slabé tri hviezdy,ale neskôr možno ešte jednu uberiem... ()

V.Silver 

všetky recenzie používateľa

Nesnáším horory a nerad se bojím, ale tyhle béčkové hororové parodie/komedie/whatever mám rád, k dokonalosti už tomu chyběl jenom Bruce Campbell :) Jak si lze přečíst i v ostatních komentářích, vrcholem celého snímku je The Diary of Anna Frankenstein, kde Joel Moore ztvárnil naprosto brilantně Ádu Hitlera, a to včetně imitace němčiny (skvělá je interakce všech Němců okolo, kteří mluví normální a spisovnou němčinou, zatímco Joel tam žvatlá, co ho napadne). Ostatní povídky mi nevadily, všechno hezky brakové a béčkové, ostatně krásně stylový byl i začátek :) 75% Zajímavé komentáře: J*A*S*M ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama