Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televízny muzikál zo študentského prostredia. (RTVS)

Recenzie (3)

retroslovak 

všetky recenzie používateľa

Mne sa tento televízny muzikál veľmi páčil. Bavil som sa na pesničkách, na dialógoch, na stvárnení, celé to bolo veľmi príjmené a podarené. Ja osobne som v tom žiadnu chybu neobjavil. Pre mňa naprosto dokonalé. Teším sa, že to pred časom opäť RTVS - Dvojka zreprízovala. ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

Televízny Musical, ako uvodzujú titulky na začiatku i na konci. Dixielandová musica, tanečníčky z kabaretnej Tatra Revue. Časť je nakrúcaná vo veľkoryso riešenom vestibule budovy tzv. Poštového paláca (Ústrednej poštovej správy, dnes sídle Ministerstva dopravy a výstavby Slovenskej republiky). Krásna Soňa Valentová, jej amant Ivan Krajíček, správkyňa Maja Velšicová a dvaja starí, no detinsky naivní vrátnici: Jozef Kroner a František Dibarbora. Obsadenie skvostné. Dej ešte jednoduchší, ako v muzikáloch obvykle býva. Prekážalo aj neustále súdruženkovanie či ultrakonzervatívna morálka. Akoby ani neboli uvoľnené 60. roky, ale nejaká ultrakatolibanská spoločnosť, v ktorej sa vysokoškoláci musia pri návštevách slečien doprosovať autorít. Nuž a humor: podpriemerný, ako to už v slovenských televíznych formátoch býva. Top monológ: "Ja som ostražitý aj v spánku. To Vám vôjde, slečinka, do krvi. To si spíte, spíte ako zabitý a v krvi, v krvi to máte.". ()

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Nezajímavé tehdy, nezajímavé dnes. 1) Film mi připomněl normalizační slovenskou zábavu, a to nejen obsazením (Ivan Krajíček), tancem jakoby z Koníčkovy stáje Baletu ČST, ale především jalovými pokusy o lehkou (velmi) komunální satiru a celkovou dějovou i ideovou vyprázdněností._____ 2) Každý človek má nějakú slabinu a já hrám na klavír. ()

Reklama

Reklama