Reklama

Reklama

Večer pod lampou

(relácia)
všetky plagáty
Publicistický
Slovensko, 2011, 230 min

Obsahy(1)

Diskusná relácia verejnoprávnej RTVS s moderátorom Štefanom Hríbom - naživo. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (44)

E=mc2 

všetky recenzie používateľa

Názorný príklad kde masírovanie mozgov sa deje v pseudo-intelektuálnej podobe. Človek má pocit že dostáva veľa, ale pritom ide o presne nalinkovaný politicko - striktný a názorový povrch ktorý ma za účel vytvoriť dojem, že pijeme Chardonnay, hoci v skutočnosti ide o Coca-Colu. Výnimkou je pár relácií s ekonómmi, fyzikmi a umelcami, športovcami. Ale i to skĺzava do pozývania tých istých ľudí. Mr.suchoHríb je evidentne poslušný straník amerického dolára čo napr. dosvedčil v diskusií o invázií USA do Iraku ako aj debate o útokoch na dvojičiky. http://www.youtube.com/watch?v=kp6DqRwbbFU&feature=share Najlepšie väzenie je také, kde si človek myslí že má slobodu. Pod lampou je najväčšia tma. ()

Scevola 

všetky recenzie používateľa

Dovolim si povedat ze toto je jedna z mala slovenskych relacii, ktora dosahuje europsku uroven. Ci mate Hriba pre jeho vyhranene postoje radi alebo nie, treba uznat ze to vie robit. Vhodne upravene studio, snimanie kamier, volba hosti a vedenie diskusie a kladenie otazok a vsetci akoby sedeli u vas v obyvacke. Kombinacia tychto veci posuva tuto relaciu na inu uroven. 10/10 ()

Reklama

Chrysopras 

všetky recenzie používateľa

Když to náhodou chytnu, tak už většinou nepřepnu. Pan Hríb mě baví svým rozhledem, občas urputností a  jistou provokativností k přemýšlení. Přitom to působí lidsky. Detail, který mi tuhle atmosféru nedávno podtrhl, byla diskuze nad Planckovým přínosem kvantové fyzice ( přiznávám, že se moc nechytám, ale snažím se :-) ), který plynule spolu s titulky přešel v debatu nad fenoménem mistrovství světa ve fotbale... Kde jinde něco takovýho uvidíte ;-) ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

Po novom sa sa porcia tohto tv skvostu ustálila na 230 minútach a obohatila sa o vysielanie dokumentu, či záznamu súvisiaceho s preberanou témou. Vydržať však v spoločnosti moderátora Hríba a jeho suity preferovaných pravicových konzerv bolo vždy nad moje sily, hoci si myslím, že jeho verní by pravé intelektuálske BDSM dosiahli až najmenej 400 minútovým sústredeným sledovaním. ()

MichelSmith 

všetky recenzie používateľa

Moja oblúbená relácia väčšine tém síce nerozumiem ani hovno navyše ma nezaujímajú,ale niečo ma núti vydržať až do konca,asi pocit tej hlbky ked iba dôležite prikyvujem hlavou,že ten rozklad atomových protonov a rozpínavé oteplovanie vesmíru asi vážne nejako súvisí s klesajúcou pôrodnosťou v Číne a s tým súvisiacou zvýšenou poptávkou po gay anime porne... ()

Zaujímavosti (4)

  • Vysílání dne 23. 06. 2011 se zaobíralo kausou vraždy Ludmily Cervanové. Diskutujícími mimo jiné byli odsouzení za tuto vraždu Milan Andrášik, Pavol Beďač, František Čerman a Miloš Kocúr. Následovala pokuta od Rady pro vysílání a retransmisi 50 000,– eur. Ta totiž konstatovala, že "program způsobem zpracování a svým obsahem zasáhl do lidské důstojnosti prokurátora Milana Valašíka, mrtvé medičky Ludmily Cervanové a zemřelého forenzního psychologa a soudního znalce Gejzy Dobrotky," což potvrdil Nejvyšší soud. (JoranProvenzano)
  • Hríb mal vlastnú diskusiu Pod lampou na Dvojke už za čias Richarda Rybníčka. Radim Hreha ju zrušil pre "stratu dôvery" po tom, čo Hríb predčasne ukončil program a kritizoval situáciu v televízii, súvisiacu s personálnymi krokmi Hrehu. Nová relácia sa vracia k časti názvu, aký mala za Rybníčka (Pod lampou), aj k tej istej scéne. Na rozdiel od minulosti je dlhšia, tvorí celé štvrtkové večerné vysielanie na Dvojke, pričom okrem diskusií pôjdu aj reportáže, dokumenty a filmy, o ktorých sa bude tiež rozprávať. [Zdroj: medialne.sk] (JOZZZKO)
  • Od roku 2015 sa relácia vysiela s názvom .pod lampou. Keďže je slobodným vysielaním, vzniká vďaka prispievaniu ľudí. Jedno vydanie stojí okolo 3000 €. (Lucjen)

Reklama

Reklama