Reklama

Reklama

Stavebná firma pri demolačných prácach poškodí a pradávnu hrobku a prebudí v nej hromadu krvilačných zombíkov z dlhého spánku. Našťastie, sú tu dvaja frajeri z East Endu, ich podarení kamoši a agilní starčekovia z miestneho domova dôchodcov. Svižná antideveloperská zombícka komédia doplnená jedinečným londýnskym slangom sa zmení na krvavý kúpeľ. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (211)

Morholt 

všetky recenzie používateľa

No ptákovina hrozná a 100x viděná, ale Angláni do toho vždycky dokážou narvat něco, čím mě dokonale uzemněj. "Hamishi, máš za sebou zombie!" a rvačka mezi zombie chuligány West Hamu a Chelsea byly momenty, kterejm jsem se mohl od srdce zasmát. A takovejch by se tam našlo víc. Hercům dle očekávání vévodil Alan Ford, kterej se prostě nezmění. 60% ()

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Čakal som viac. Aj keď mal som čakať viac. Zombie žáner je už hodne vyšťavený. Aj tu je to vydieť. Samozrejme nie je to veľká katastrofa. Asi 4 vtipné situácie (dve prezradené v trailery), celkom slušný gore a prekvapivo akčné. Nemôžem sa ubrániť určitej zbytočnosti. Alebo si mohli dať viac záležať a vytrieskať viac vtipov. Takto je niekde na pol ceste medzi kvalitnou zombie komédiou a úplnou chujovinou. 55% a 3* ()

Reklama

juta 

všetky recenzie používateľa

Jak já jsem se těšil. Konečně se poštěstilo a vklidu musím říct, že trailer nelhal. Opravdu šlo o nabušenou zábavnou jízdu alá Zombieland se specifickým britským humorem. Hodně bylo zveřejněno už v traileru, ale ve filmu se najde další sprška scének, které vám oživí již odumřelé buňky a vrátí je zpátky k životu. Párkrát mě také překvapilo, jak malé detaily mohou hrát později roli. Potěšily úvodní hravé titulky i Felície v jednom záběru. :-) ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Tie britské komediálne zombárne asi ani nemôžu sklamať a keď si to porovnám s ďalšími úspešnými kúskami (Súmrak mŕtvych, Doghouse, dokonca americký Zombieland), toto je asi jediný film, pri ktorom som dlho uvažoval nad plným počtom. Tvorcovia by ale museli ešte viac pridať na krvilačnosti, aby som bol úplne spokojný. V každom prípade strčiť do toho vitálnych dôchodcov bolo to najlepšie, čo sa tu dalo vymyslieť. Dokonca by som privítal, keby dostali stopercentný priestor, lebo tých skečov s nimi mohlo byť ešte omnoho viac. Zvláštne, taká jednoduchá banalita, a ešte to nikoho nenapadlo. Scénka s miminom či "šprintujúci" dedko s vozíčkom ma však pobavili ako už dlho nič, čoskoro si dám určite s radosťou repete. ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

K filmům se zombíkama začínám mít už docela averzi,protože se snad nedá tohle téma natočit jinak,než komediálně,nebo jako parodie.Neznám žádnej zombie film,kterej by byl napínavej,strašidelnej,žaludek mi to taky nesvírá,tak co vlastně.No tohle dílo ve mě vyvolalo hovno,a já asi už všechny zombie filmy nechám pro jiný.20%. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (3)

  • Keď vybuchne v dodávke bezpečnostná farba a zadymí auto, vodič Terry (Rasmus Hardiker) si otvorí okno a kašľe von z okna. V ďalšom, bezprostrednom zábere sú však všetky okná uzavreté napriek dymu v aute. (Laslo)
  • V úvodu filmu hraje píseň „Monster“ od rockové skupiny The Automatic. (JerryMalfoy97)
  • Cockney je východolondýnský dialekt používaný hlavně v části East End, odkud hlavní hrdinové filmu pochází. (Milan25)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené