Reklama

Reklama

Neobyčajný život Timothyho Greena

  • Česko Neobyčejný život Timothyho Greena (viac)
všetky plagáty
Trailer 1

Sila prírody je nekonečná. Greenovci aj celé mestečko Stanleyville sa poučia, že nečakané situácie môžu priniesť nečakané dary.
Cindy a Jim Greenovci sú mladí manželia zamilovaní až po uši, ktorí si chcú čo najskôr založiť rodinu. Lekár im však prinesie zlé správy, o vlastnom dieťati môžu zatiaľ iba snívať. Greenovci v záhrade zahrabú do zeme škatuľu, v ktorej doslova pochovajú svoje sny a najtajnejšie želania o vytúženom budúcom potomkovi s popisom, ako by mal vyzerať a aké by mal mať vlastnosti. Keď im počas strašnej búrky o polnoci zabúcha na dvere malý zablatený chlapec Timothy, ktorému z členkov rastú zelené výhonky listov a nazve ich mamou a otcom, zistia, že najúžasnejšie veci sa stanú vo chvíli, keď ich najmenej čakáte a najväčšie dary v živote prichádzajú z tých najneočakávanejších strán. Sila prírody sa prejavila a ich syn Timothy Green sa narodil v zemi. Nech už prichádza odkiaľkoľvek, nie je tým, na koho sa podobá, teda  malým nezrelým chlapcom. Cindy a Jim sa zrazu stanú rodičmi a počas niekoľkých najbližších mesiacov ich Timothy naučí viac, ako si kedy mohli naštudovať o výchove detí a rodičovstve. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (278)

Sarden.cz (Martin Kochlica)

"Samozrejme je tu aj nejaké to tajomstvo, našťastie sa však Neobyčejný život Timothyho Greena ani na okamih neponára do klišé a snaží sa nadhodenú fantastickú tému brať ako holý fakt. Jediným zádrhelom je tak pár "amerických" scén ako napríklad spoveď hrdinov pred sálou plnou ľudí. Aj tak sa jedná o…" viac

Reklama

Reklama