Reklama

Reklama

Pätica ženatých mužov - Vincent Stevens (Karl Urban), Chris Vanowen (James Marsden), Luke Seacord (Wentworth Miller), Marty Landry (Eric Stonestreet) a Philip Trauner (Matthias Schoenaerts) - si prenajme krásny podkrovný byt v meste - ideálne miesto pre tajné ľúbostné zálety, sexuálne hry alebo inú, možno aj nelegálnu zábavu. Raj na zemi sa však onedlho premení na nočnú moru, keď v byte objavia telo neznámej mŕtvej ženy. Na rad prichádzajú zásadné otázky, ktoré je treba zodpovedať. Nikto si nemôže byť ničím istý a prvotná dôvera sa medzi priateľmi vytráca. Najpodstatnejšie však je, kto je vrah. Je totiž jasné, že vrahom musí byť jeden z nich. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (137)

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Človek si pripadá ako schyzofrenik, keď si trikrát v jeden deň pozrie ten istý príbeh. Belgický thriller remakovaný Holanďanmi a Američanmi, pričom pôvodný film samozrejme vyšiel najlepšie. Tento americký remake nie je zlý, ale je to opäť ako v holandskom prípade verná kópia originálu. Dokonca niektorí herci boli aj v originálnom filme. Čo vyzdvihujem je herecké obsadenie, či už mužské alebo ženské. Isabel Lucas a Rachael Taylor sú neskutočne sexi. 60 % ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Loft v belgickej verzii je úplne špičkový a nemôžem povedať, že by tejto americkej niečo chýbalo. Je v podstate dokonalou kópiou a ten kto nevidel originál sa určite maximálne zabaví a zažije veľa prekvapení. Toľko zvratov, výkrutov a zaujímavých odhalení v jednom filme, naozaj vydarený film. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Tak od mrazivého thrilleru to má ďaleko, avšak snímok ma zaujal svojou atmosférou na báze nezodpovedaných otázok okolo záhadnej smrti tej dievčinky a tiež tým, akým spôsobom sa potom ďalej dej odvíjal, pričom ma dokázal vtiahnuť do príbehu už od začiatku. Ako však čas plynul, film začal v tomto smere strácať a záver so sebou nepriniesol nič, čo by už divák dávno netušil. Škoda, že som si ako prvú verziu pozrel túto a nie tú belgickú, tá sa vraj viac vyhrala s dialógmi, čo predpokladám by ma zaujalo ešte viac. Keďže už poznám pointu tak neviem, či sa mi niekedy ešte bude do toho chcieť ísť. 65/100 ()

MartinezZ 

všetky recenzie používateľa

Dva velké mínusy, přičemž těžko říct, jak moc za to může samotný film. 1) loft (2008) jsem viděl před více jak dvěma a půl lety, tehdy jsem ho dosud neznal a množství zvratů a propletenost mezi pěti přáteli mi prostě přišla zajímavá (****). Loft (2010) jsem našel před necelým rokem. Nemohu říct, že by byl nějak výrazně jiný, ale prostě jsem už zápletku, jednotlivé zvraty a scény znal, takže mě to už moc nemělo v čem ohromit (***). U mě tedy Loft (2014) tratí právě na té ohranosti už několikrát známého a viděného. 2) Známé ksichty. Většina herců je tu sice nijak hvězdných, ale ty ksichty jsou už známé, přinejenším tedy mě značně známější než tváře z holandské a belgické verze tohohle díla. A svým způsobem mi to tak přišlo ještě o něco trapnější a hercům jsem věřil úplné prd. --- Pokud jste tedy již v minulosti viděli některou ze starších verzí Loftu, důrazně doporučuji tuhle ani nezkoušet - dostanete jen nemlich to stejný akorát se známějšími ksichty herců z béčkových filmů. A pokud jste Loft dosud neviděli a jména jako Marsden, Miller či Urban a jejich ksichty jsou vám značně známější než ta belgicko-holandská, rovnou si sežeňte raději právě tyhle belgicko-holandské verze, protože méně známé ksichty vás dokáží více vtáhnout. ()

DonBraso 

všetky recenzie používateľa

Nizozemský remake viděl,ale je to skoro rok a já už si tento model úplně nepamatoval a tato verze se prostě naskytla,tak jsem naskočil po druhé strejné řeky.Nebudu lhát,že prostě náměť je skvělý.Ono je to celkově pořád stejný.Je to až fakt divný jak stejný film může vzniknout třikrát i vlastně se stejným režisérem a u dvouch verzí hraje Schoenaerts úplně stejnou postavu Filipa.To je doopravdy už hodně náhod.Vše jsem napsal jinak už u předešlé verze a tahle je škoda,že doopravdy kopíruje i to málo co jsem si pamatoval,snad i scény jdou pomalu stejně,ještě,že pár lokací je jinak,tedy ten bazén vypadá jinak:)Nizozemská verze byla první a popravdě tahle je zbytečně další,leč ve výsledku stejná.Možná proto dám procentem jiný numero.75% ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (9)

  • Filmová role Vincenta Stevense měla být ztvárněna Patrickem Wilsonem. Ten ji ale kvůli úzkým závazkům ke své televizní show odmítl, aby jej posléze nahradil australksý herec Karl Urban (Riddick (2013), Dredd (2012)). Dalším jménem, které se ve spojitosti s tehdy rozpracovaným projektem spojovalo, bylo jméno kalifornského herce Tobey Maguire (Labor Day (2013), Spider-Man 2 (2004)). (Conspi)
  • Film bol uvedený až tri roky po dotočení kvôli zmene distribútora filmu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené