Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sovietska vesmírna stanica sa zrútila na Zem, priamo na Manhattan, do opusteného tunela newyorského metra. To by vôbec nebol problém, ak by pád stanice neprežili organizmy, nachádzajúce sa na jej palube: zmutované jedovaté pavúky. Kreatúry sa rýchlo rozlezú po okolí, požierajúc všetko, na čo natrafia. Aby toho nebolo málo, potvory rastú akosi príliš rýchlo a rovnakou rýchlosťou rastie aj ich apetít... (beso74)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (61)

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Je to strašná blbinka, ale i navzdory tomu, som sa i bavil. Nebolo to len o pavúkoch, ale i o zahladení stop, čo určite s originalitou nemá nič spoločne, ale práve na to, sa dosť dobre pozeralo. Film nemá skoro žiadne gore a to vzhľadom k tomu, že sa jedná o pavúčich killerov, je naozaj dosť divné. Tí menši pavúci vyzerali dosť realisticky, čo , ale neplatí o veľkej mame, to bol ťažký trapas. Film na logiku vobec nehrá, stačí si všimnúť, že pavúkom nič nerobia zbrane, ale keď už na nich hlavný hrdina vytiahne destu, tak zomierajú ako muchy. Vedel som, že logika, vzhľadom na príbeh, tu nebude, ale nečakal som, ani toľko primitivizmov. Herci, no taký Patrick sa aspoň snažil, ale ostatný, za veľa nestali i keď, sú tu aspoň pre mna, známe tváre. Akčná stránka filmu, bola o čosi lepšia, ako tá príbehová a zas som sa tak nenudil, tak dávam slabé 3*. ()

LV.Helter 

všetky recenzie používateľa

Pavúci sú múdrejší než naší inžinieri. Zlé béčko, vynikajúce céčko. Na Asylum až nečakane ambiciózne a "profesiónalne". Dokonca aj herecký a scenaristický to nie je zlé. Ale aj tak to je proste sračka. Lacné trikové flicky a audovizuálne scény, boli dakedy až k slzám zlé. Prvá polovica, kde to ešte nebol eco horror, ale hlavnými nepriateľmi boli ľudia bol fakt skvelý priemer. Dakedy síce dialogy a scény nedávali zmysel, ale nejak ešte tak sa to držalo. Po nástupe pavúkov a nepodarených efektov maximálne zdevastajúce a neuveriteľne debilne. Lacnejšie ľakačky už jednoducho neexistujú a atmosféra nulova, ale proste som rád, že som to videl. Neskutočna sranda-obzvlášť som skoro zomrel smiechom pri záverečnom fighte s obrovským pavúkom. Záleží, čo od toho čákate.40% ()

Reklama

honajz 

všetky recenzie používateľa

Na televizní produkci docela slušné triky, ale jinak nuda - nic, co by člověk neviděl milionkrát jinde (děti v ohrožení, statečný dispečer) plus hromady nelogičností (lidé v údajně vyklizené zóně, nelogické chování pavouků i královny - proč lezla vlastně na povrch?, údajně neroztrhnutelné pavučiny, které otec rozerve rukou, puštěná televize v zavřeném hračkářství, na královnu nefungují tankové střely, ale vůz metra je jiné kafe...), ale docela to odsýpá. Podruhé bych to ale vidět nechtěl. :-) ()

Litsarch 

všetky recenzie používateľa

Osobně naprosto nechápu tak nízké hodnocení. Tibor Takács sice nenatočil skoro žádný pořádný film, ale toto se mu sakra povedlo! Děj měl hlavu a patu. Snímek mě držel od prvních minut. Všudypřítomné napětí, strach z neznalosti situace. Do toho lidi strašící vláda, která lže o tom co se děje. Děj gradoval více a více a osobně jsem až na Jasona, který si v klidu volal v jedoucím metru, nenašel nějakou větší logickou blbost. A dost jsem ocenil vážnost filmu, kde nebyli nějaké vtípky. Velikost pavouků, jejich původ a důvod mutace byl taktéž logicky vysvětlem a netřeba se v tom více, v zájmu sci-fi, nimrat. Herci? Podle mě Christa Campbell a Patrick Muldoon roli zvládli na úrovni a přesvědčivě. Věděc byl správně posedlý a fascinovaný svým dílem a samotní pavouci byli animačně zvládnutí dobře (hlavně ti menší, královna byla už malinko moc). Já osobně si nemám naprosto na co stěžovat. Dostal jsem super sci-fi horor se zvířecími "záporáky", za který jsem po všech těch Planetách Opic, King Kongách, Jurských parcích apod. opravdu rád. P.S. pro verbala: Nejdřív si najdi, jak vypadají pavoučí zuby opravdu a pak něco piš, "upíří" zube. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Po rozlomení meteoritu narazí niekoľko úlomkov do starej ruskej družice obiehajúcej okolo zeme. V jednej z častí, ktorá dopadne do New York-ského metra sa však nachádzajú mimozemské pavúky. Vláda a príslušné zložky ihneď miesto evakuujú, uzavrú a vyhlásia karanténu. Kroky, ktoré sú v TV prezentované ako ochrana spoločnosti však nie sú úplnou pravdou. Ako to už býva zvykom, armáda U.S. má s nálezom svoje vlastné plány. Amatérske sci fi, ktoré sa od jeho podobným líši len celkom slušnými efektami ( pokiaľ sa neobjaví "kráľovná" ). Dialógy či logické myslenie jednotlivcom sa neoplatí ani komentovať. Každopádne viac napätia prežijete v rade na čerstvé pečivo. Pokiaľ sa chcete aspoň miknúť od strachu. Použite osvedčenú metódu - pohľad do zrkadla. Mne to pomáha :) ..strata času - 30%. ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama