Reklama

Reklama

Šéfka

(relácia)
Reality-TV / Súťažný
Slovensko, 2011, 45 min

Obsahy(1)

Boj o atraktívny plat sa začína! Koho Nora vyhodí so slovami „U mňa si skončil“ hneď ako prvého? Česi verzus Slováci! Kto získa prácu snov a plat, o akom sa Vám nesnívalo?! Pozrite si premiéru show, aká tu ešte nebola a zoznámte sa s ľuďmi, ktorí chcú získať ročný garantovaný príjem 100 000 dolárov! (TV JOJ)

Recenzie (164)

A.Beech odpad!

všetky recenzie používateľa

Christova ked otvori hubu tak to už stačí na hodnotenie celej šou...niektorí učastníci sú tam tak sprostí, že to sa nenajde ani vo viacerých šou dokopy! Nemám nič proti reality šou, s mierou a hlavne pokial sa neberú vážne sa dajú sem tam pozrieť. Ale táto šou po prvom diely (videl som pár minút, ktoré mi naozaj stačili na hodnotenie) vyzerá byť naozaj ťažko pozeratelná. Neodporúčam :D ()

DruidKarel 

všetky recenzie používateľa

1013. hodnocený film: Původně jsem si myslel, že půjde o solidní projekt, který by mohl být zajímavý. Ale už přítomnost a nafoukanost Nory Mojsejové a její ubozí pomahači (alkoholička a zkrachovalá Ivana Christová, přecitlivělý a rádoby přísný homosexuál Libor Šula) to naprosto zabily. Navíc pak skutečně trapné úkoly nemohly znamenat nic jiného, než stažení z televizních obrazovek postupně z české i slovenské televize. 1* si akorát tenhle "pšouk" zaslouží za svou přítomnost "honibrka", který mě držel u obrazovek a slovenského "Jánošíka" Zollyho, dokud i on nezmizel z krabičky, ve které se mihotají obrázky. 1* ()

Reklama

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Viděl jsem asi tři díly a úplně to stačilo. Vypatlaní soutěžící, o Noře raději ani mluvit nebudu! Ty úkoly nic moc, ale líbilo se mi prodávání piva. taky bych ho tam chlastal sám :D Jinak se moc nedivím, že to přesunuli na později, protože se na tu kravinu nedalo vážně dívat. Ani nevím, kdo to vyhrál.... ()

maarv 

všetky recenzie používateľa

Po dvou epizodách je patrný jeden zásadní rozdíl oproti originálnímu The Apprentice, který z česko-slovenské verze vytváří absurdní frašku. Zatímco v Americe touží účastníci pracovat pro respektovaného Trumpa a samotné finanční ohodnocení je pro ně sekundární (i kvůli tomu, že jsou velmi často zajištění a zkušení), Mojseová soutěžící vlastně ani příliš nezajímá a většina do pořadu přišla kvůli penězům nebo jen tak ze zvědavosti. Z toho vychází největší dramaturgické potíže, mimo jiné i to, že soutěžící si ani dopředu neměli zájem zjistit, jaký průběh tato reality show mívá. Každopádně ať případní zájemci neváhají vyzkoušet původního "Učedníka", nabízí diametrálně odlišný zážitek. ()

Lulu13 odpad!

všetky recenzie používateľa

Je sobotňajšie poludnie, zobudím sa po prehýrenej noci a chcem si pozrieť niečo čo mi dovolí vypnúť všetky mozgové bunky, ale zároveň dá zabrať mojej bránici. Siahnem teda po osvečenej klasike s názvom Nora Mojsejová, čo by primitívna ľudská kreatúra na ktorej "inteligentných" kecoch a vyberanom slovníku som sa vždy dobre bavila. Avšak aká bola realita po dopozeraní? Absolútne skazenie nálady. Psychicky labilní súťažiaci, ktorí sa predbiehajú v tom kto sa "šéfke" ako prvý vopchá do zadku vrátane slečny ktorá ma 28 rokov, v živote nepracovala a zrazu sa uchádza o mieto Top manážérky s ročným platom 100 000 dolárov. Premúdrelá Ivana Christová, ktorej IQ sa pre mňa po tejto relácii rovná našej Norike a k tomu všetkému neskutočne stupídne úlohy absolutne nezapadajúce do tejto show. Nora valcovala relácie, všetci sme sa na jej primitivizme škodoradostne bavili, ale všetkého veľa škodí a dúfam, že Šéfka je posledná relácia kde ju vídíme a korunujem ju titulom najsmradlavejší odpad! ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama