Reklama

Reklama

Komediální drama o třicátnici, která se zaplete se skupinou podivínských padesátníků. Ti totiž přišli na způsob, jak vyzrát nad systémem sportovních sázek v Las Vegas. (Filmbox)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (35)

mark9th 

všetky recenzie používateľa

To bola teda komedia pozerat sa na tuto ''komediu'' :) Nielenze to bolo chaoticke, bez nejakej zmysluplnej pointy, teda okrem toho shitu co mi bol ponuknuty na konci, ale pozerat sa 90 minut na tupy prejav Rebeccy Hall, ktora sa snazi zahrat este tupsiu ''Beth'' , to uz bolo na mna vela. Bruce zahral asi to co mal. Vravim ''asi'', pretoze len boh vie aky bol zamer tohto filmu. Velmi zly scenar, rovnako ako aj rezia. 20% ()

bouncer 

všetky recenzie používateľa

Komedie, u které se moc nezasmějete. Chvílemi jsem si myslel, že to bude rom-kom na pozadí světa sázkařů, ale ani to není pravda. Je to v podstatě nijaký film, který nemá čím zaujmout. Teda má - skvělý anglický režisér a zajímavá sebranka herců (ovšem za zenitem) vás naláká, ale nakonec přinese jen velké zklamání. ()

Reklama

veverysiak 

všetky recenzie používateľa

Nuž, veľmi sme sa nezasmiali, a to je pri komédiách dosť závažný problém, nie je mi celkom jasné, ako dokázali chlapi presvedčiť toľké slušné kalibre na účasti, predsa len niečo vo svojej branži dosiahli a nemuseli by si takto znižovať kredity na trhu práce, asi jediným potešením bola Rebecca, pozeralo sa ňu ohromne dobre, takže 40%. ()

Googooplexer 

všetky recenzie používateľa

Čo k tomu napísať? Až tu som sa dozvedel, že to producenti uvádzajú ako komédiu. Pri pozeraní som myslel, že to je v žánri "nazaraditeľné". Prvá polhodina vyzerala otrasne, chcel som to vypnúť a mal som to urobiť (blbec blbec blbec, život je príliš krátky..) Potom sa to trochu rozbehne. Alebo sa mi to len zdalo a zvykol som si? Asi som sa nechal príliš uniesť svetom stávkarov, kedže občas aj na vlastnej koži zakúsim, aké to je, mať niekde na lopte malú sumičku a očakávať prihrávku z nebies. Takže 1 hviezda pre prostredie, v ktorom sa to odohráva (bohužiaľ to vôbec nie je pútavo vykreslené a väčšinu to nevtiahne) no a druhá hviezda za tragikomický tanec Bruca Willisa počas záverečných titulkov a za to, že hlavné postavy sa mi akýmsi nedopatrením stali v priebehu deja sympatické. A to na začiatku by som nedbal, keby na Las Vegas scénu zavítal Joe Pesci a ukľudnil celé herecké obsadenie kladivkom. ()

sir-dave 

všetky recenzie používateľa

Komedie, kde marně pátrám, kdy jsem se zasmál. Sportovní sázky na americký způsob, a spíše to vypadalo jako někde na burze. Hlavní hrdinka, třicátnice, se chovala jako patnáctka. Willis si tady přišel hlavně pro honorář. Joshua Jackson od Dawsonova světa nezměněn a Zetu-Jones jsem poznal jen díky titulkům. Naprosto zbytečné. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama