Reklama

Reklama

Atrocious

všetky plagáty
Trailer 1

Obsahy(1)

4. dubna 2010 byli členové rodiny Quintanillů nalezeni mrtví ve svém domě na venkově. Policie oznámila, že existuje 37hodinový záznam, který by se dal použít jako důkazní materiál. Záznam ukazuje skutečně ohavné a brutální záběry posledních dní. (Immortal17)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (81)

Piggsy odpad!

všetky recenzie používateľa

Nuda od začátku až do konce. Nejprve nezáživné blábolení, potom běhání s kamerou po baráku a po lese. To bych uměl taky. Otřesní herci, stupidní děj, nulová atmosféra, všechno špatně. Ubohá kopie Záhady Blair Witch bez jakéhokoliv nápadu. Laciné nic. S takovými "horory" běžte už (s prominutím) do prdele! ()

zsn odpad!

všetky recenzie používateľa

Už je to fakt nuda tyhle rádoby remakey Blair. Neskutečná nuda. A se závěrem, kdy známe vraha, to totálně posrali. Naprosto to anuluje pointu použití kamery, které mělo diváka o to víc zatáhnout do podkladu "podle skutečnosti" a jeho smysly do bidné reality bezmoci onoho realistického děje na základě nadpřirozené esence. ()

Reklama

Martin741 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak a toto uz nie. Som tolerantny uzivatel, ktoremu staci na strasenie nasrana militantna ektoplazma /ked uz duchovia su zaneprazdneni a nemaju cas/, popripade tolerujem aj to, ze obcas si sam dotvaram strasidelnu atmosferu dodatocnym skripanim zubov pripadne otvaram a znudene zatvaram 20 rokov nenaolejovane dvere. To je v poriadku, u mna vec tolerancie. Ale co sa porobilo tuna, na to uz nemam slov. Ducha ani militantnu ektoplazmu neukazu ani raz, lakacky nefunkcne a mdle, a pozerat sa, ako partia debilov huka a ziape v noci - tak na to nemam sil. Zumpa, smer hnojisko : 0 % ()

Sludger 

všetky recenzie používateľa

Chalan sa rozhodne preskúmať „urban“ legendu o dievčati, Melinde, ktoré sa stratilo v lese a doteraz sa zjavuje v lokálnych lesoch. Chalan zoberie rodinu a idú všetci na chatu, ktorá sa nachádza práve v tých lesoch. Ide o klasický retro Found Footage, čiže sa priprav na otrasnú kvalitu obrazov, nezmyselné dlhé zábery, polka filmu len nutná vata a keď ide do tuhého, technika zlyháva, no na druhú stranu to pôsobí realisticky. Buď to máš rád alebo nie. Prvú polovicu filmu by sa dalo pekne zostrihať, no od kedy zmizne pes, tak sa to rozbehne. Vadila mi neskutočne dlhá naháňačka v lese (to fakt nemalo konca a som si myslel, že tým to aj skončí), osobne by som pridal viac „scary“ nadprirodzených prvkov a hlavnú pointu nechal viac temnú, inak sa jedná o ľahký nadpriemer v tomto žánri. ()

kery- odpad!

všetky recenzie používateľa

Horší found footage jsem ještě neviděl. Příběh úplně o ničem, naprosto imbecilní chování postav(!!!!!!!!!!!!!), kamera na hovno - od druhé půlky začíná grandiozní finále plné větví, křiku, tmy a totální nudy. A to úplné finále, to asi patřilo úplně k jinému snímku. Myslím že jakýkoliv FF si na dlouhou dobu teď odpustím.. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (1)

  • Film sa natáčal v okolí Barcelony, v mestách Cunit (lesy a labyrint), Sitges (interiéry domu) a Vilanova i la Geltrú (exteriéry). (BoredKid)

Reklama

Reklama