Reklama

Reklama

Dvojičky

(seriál)
  • Česko Nebezpečná identita (viac)
USA, (2011–2012), 14 h 41 min (Minutáž: 40–41 min)

Hrajú:

Sarah Michelle Gellar, Ioan Gruffudd, Kristoffer Polaha, Nestor Carbonell, Mike Colter, Tara Summers, Zoey Deutch, Jaime Murray, Kristen Kerr (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(22)

Ak je celý váš život klamstvom, rozoznáte ešte pravdu?
Dve sestry - dvojčatá Bridget Kellyová a Siobhan Martinová kvôli tragédii v minulosti vyrastali oddelene. V súčasnosti má mladá Bridget život plný problémov, je na úteku pred podsvetím, gangstrami aj spravodlivsťou, a preto odletí do New Yorku a zmení si identitu. Vydáva sa za svoju bohatú sestru - dvojča Siobhan, ktorá tajomne zmizla. Čoskoro však zistí, že ani sestra nemá na ružiach ustlané a trápia ju podobné problémy. Aj jej život, plný nebezpečenstva, je v permanentnom ohrození. Bridget, ktorá prevzala sestrinu identitu, si zmenou nepomohla a dostala sa do ešte zložitejších situácií. Odhalí šokujúce tajomstvá nielen o sestrinom živote a jej manželstve, ale aj o jej najlepšej priateľke Gemme Butlerovej a jej manželovi Henrym. Keď si Siobhanin manžel Andrew Martin na svojej "manželke" všimne podstané zmeny v jej správaní a začne ju podozrievať, sled dramatických situácií, ktorý nastane, je už nezvratný a nezastaviteľný. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie používateľa maty39 k tomuto seriálu (1)

Dvojičky (2011) 

Nejsem fanda dramatických seriálů, ale Ringer mě zaujal. Sledoval jsem ho jen díky SMG, která rozhodně nezklamala. Děj běží dopředu bez zbytečného přešlapování na místě a i když některé zvraty jsou jak z telenovely, tak si Ringer udržel jistou míru inteligence a úroveň. Zajímavé je, že v celém seriálu nenajdete jedinou vysloveně kladnou postavu. Každá má něco na triku a ani hlavní postava Bridget není zrovna skautík. Jen škoda toho konce. Stačila jedna až dvě epizody na uzavření a mohli jsme mít zajímavou minisérii. Takhle trošku hořká pachuť. ()

Reklama

Reklama