Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po ničivom teroristickom útoku na centrálu CIA zahynulo vyše 200 ľudí. Riaditeľ oddelenia CIA David Estes zomrel a kongresman Nicholas Brody zmizol.

Tento atentát však pre agenta Saula Berensona znamená vykúpenie z nemilosti a postup na riaditeľské miesto v CIA po zosnulom Estesovi. Ako zastupujúci riaditeľ sa musí zamerať na okamžitú likvidáciu šiestich teroristov, zodpovedných za útok na CIA, ktorí sa skrývajú v rôznych krajinách na troch rôznych kontinentoch. Agent Peter Quinn musí v Caracase zlikvidovať bankára teroristov, čo sa nezaobíde bez obetí na nevinných deťoch.

Pod nátlakom médií musí riaditeľ Berenson hodiť Brodyho debakel na Carrie Mathisonovú, ktorá má problémy s alkoholom. Dva mesiace po atentáte musí Carrie vypovedať pred výborom senátu, ktorý vyšetruje jej vzťahy s Brodym a jej možný podiel na tragédii.

Brodyho rodina sa nachádza v stave totálneho rozpadu. Otec je nezvestný a matka Jessica si hľadá prácu. Zmätená dospievajúca dcéra Dana sa pre problémy s otcom a smrteľnou dopravnou nehodou pokúsila o samovraždu. Práve sa vracia z liečenia a zdá sa, že sa tam zaľúbila... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (4)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Při sledování první epizody třetí řady jsem se nemohl zbavit pocitu, že jí chybí šťáva. Chápu, že má postava Carrie Mathison své problémy, ale začínám mít dojem, že se některé situace začínají opakovat. Už v první řadě musela nést důsledky svých přehmatů způsobených svým psychickým stavem a teď mám pocit, že se bude situace opakovat. Nezbývá mi, než doufat v nový vývoj v dalších dílech. ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama