Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Making the Video je šou z dielne MTV, skladajúca sa z polhodinových epizód, ktoré zaznamenávajú proces natáčania rôznych hudobných videí. Režisér obvykle načrtáva koncept videa alebo postup jeho úpravy. Súčasťou programu sú aj veselé a vtipné momenty a každá epizóda sa uzatvára na premiére hotového videa. (nessbeal)

Recenzie (2)

Paity 

všetky recenzie používateľa

Mě to docela bavilo. V podstatě ale funguje Making the Video jako takový instruktážní film, podle kterého můžete jisté míry i postupovat, když si chcete natočit vlastní videoklip. Např. lze vysledovat, že žádný klip v USA se neobejde bez alespoň tří rozdílných lokací, a tedy i tří kostýmů pro zpěváka a takto by se dalo pokračovat. ()

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

"AND WHEN YOUR ALBUM SALES WEREN'T DOIN' TOO GOOD WHO'S THE DOCTOR THEY TOLD YOU TO GO SEE?" ----------- Séria od MTV, ktorá na poli plus-mínus pätnástich minút približuje tvorbu predmetného hudobného videoklipu. Uvedená stopáž 30 minút predstavuje zhruba 15 minút samotné making of, 5 minút premiéra daného hudobného videa a zvyšok pripadá na reklamy, ktoré pomedzi to bežali behom vysielania. Prakticky sa nejedná o nič svetoborné, klasický štandardný making of, ktorý sa v tom čase inak, lepšie a príhodnejším spôsobom distribuovať ani nedal. Cením však, že ho uvádzali pred samotným klipom. ------- Videné epizódy: Deepest Bluest, All The Small Things, Forgot About Dre, Where You Are, Slim Shady, Ms. Jackson, Guilty Until Proven Innocent/Fiesta, Tainted Love, Boom, Behind Blue Eyes, My Band, 99 Problems, Candy Shop a These Boots Are Made for Walkin' od vtedy krásnej Jess Simpson alias Daisy Duke z Dukes of Hazzard. ------ Zoznam epizód ()

Reklama

Reklama