Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pôvodný televízny film o hľadaní porozumenia u najbližších. Príbeh starého otca, ktorého syn presviedča, aby predal dom na dedine a presťahoval sa do mesta. Starý otec má stolársku dielňu, kde jeho vnuk ako mestský chlapec, našiel miesto pre svoje romantické sny a fantáziu. V starom otcovi nachádza nenahraditeľnú dôvernosť a vzácne tiché porozumenie. (RTVS)

(viac)

Recenzie (5)

Hombre8 

všetky recenzie používateľa

Ne zrovna originální téma, ale přesto to mohl být moc hezký příběh z pěkného prostředí. Nebýt realizačního týmu a protivných herců. Samozřejmě s výjimkou Dlouhého a Hlavatého. Ti svou práci odvedli narozdíl od všech ostatních dobře. ()

majo25 

všetky recenzie používateľa

Rodinný film dospievajúceho chlapca, ktorému záleží na starom otcovi. Pri rodičoch nachádza iba nedorozumenie, preto ešte viac lipne k svojmu dedovi. V hlavne úlohe Vladimír Hlavatý skvele zahral dobráckeho starého rodiča, ktorý je svojim spôsobom pravý milionár. Hodnotenie: 60% ()

ViktorD 

všetky recenzie používateľa

Krásná a jímavá hudba Luboše Fišera, vlastně variovaný leitmotiv, který použil už o rok dříve pro film Václava Matějky Návraty... ()

JK77 

všetky recenzie používateľa

boli tam pekne myslienky, krasna slovencina, ktora sa dnes uz v SK filmoch nevidi. Skoda len kraktej stopaze, ale ved ide o TV Film ()

ELDoctorow 

všetky recenzie používateľa

Fajnové a milé retro z čias detskej bezstarostnosti a nevinnosti hladiace nostalgicky po, modernou dobou a mestským životom, zašpinenej duši. ()

Reklama

Reklama